...

Deep Bridge klaar voor knallend jubileumjaar

Deep Bridge klaar voor knallend jubileumjaar

Deep Bridge klaar voor knallend jubileumjaar! “Na 2+ jaar onze zaal binnenkomen (en soms verlaten), mag het publiek het weer komen bederven!”
In het maskervrije (herinner!?) Jaar 2017 brak het levenslicht van Deep Bridge aan. Het jonge, ambitieuze productiehuis presenteerde zich meteen als een dynamische en ietwat rebelse tiener in het Belgische entertainment. Eigen creaties, internationale topmusicals, instap- en thuisproducties, noem maar op.

Een inmiddels kenmerkende huisstijl

Ze brengen het, maar altijd in een inmiddels kenmerkende huisstijl: een gezonde dosis krankzinnigheid, altijd met een “randje”. Ondertussen hebben we nog 5 jaar te gaan, dat mag, nee dat moet een reden zijn om het te vieren! De moeilijke tijden van iedereen worden stilaan troubled water under the bridge, en de knaldrang van producenten en publiek is sterker dan ooit. Allemaal goed, we kunnen uw gedachten horen, maar kan het iets specifieker zijn? echt! ! We nemen je graag mee door de 2022 Deep Bridge viering in één oogopslag. We beginnen (opnieuw):

Sneeuwwitje

Herneming van deze ‘remixed’ versie van het geliefde sprookje, doorspekt met humor en catchy liedjes. De bevallige (en ondertussen ook bevallen) Maureen Vanherberghen schittert opnieuw in de hoofdrol van deze instapmusical en wordt wakker gekust (of niet?) door prins van dienst Aaron De Veene.

Deep Bridge

Vanaf 13 maart 2022 in Stadsschouwburg Antwerpen, Trixxo Theater Hasselt en Capitole Gent.

The Sound of Music

Deep Bridge maakt een volledig nieuwe versie, zonder afbreuk te doen aan het verhaal en het unieke kader waarbinnen deze prachtige gezinsmusical zich afspeelt. Het hartverwarmende verhaal en liedjes als ‘Do Re Mi’, ‘My Favorite Things’ en ‘Edelweiss’ maken ‘The Sound of Music’ tot een klassieker die je simpelweg niet mag missen. Ianthe Tavernier treedt in de voetsporen van Julie Andrews als gouvernante Maria en uitkijken wordt het zeker ook naar zangeres en presentatrice Geena Lisa, die haar musicaldebuut maakt als Barones Schräder.

premiére The Sound Of Music 2021 uitgesteld

Vanaf 3 april 2022 in Stadsschouwburg Antwerpen en Trixxo Theater Hasselt.

One Night Only

Het grootste en zotste musicalfeest van Vlaanderen, dat wordt ‘One Night Only’! Een pak musicalsterren, een straf live orkest, een steengoed ensemble, en de allergrootste musicalhits. Ga los op ‘The Time Warp’, leef ‘La Vie Bohème’ en dans een gat in de nacht op ‘Dancinq Queen’. Hét waanzinnige, niet te missen verjaardagsfeestje voor 5 jaar Deep Bridge…for One Night (and One Night) Only!

Deep Bridge musical One Night Only

30 juli 2022 in Poximus Pop-Up Arena Middelkerke.

MAMMA MIA!

MAMMA MIA! is zonder twijfel een musicalsensatie. De nieuwe, felgesmaakte versie van Deep Bridge is een muzikaal feest met uiteraard de grootste hits van ABBA, maar tegelijkertijd ook een heerlijke romantische komedie, geserveerd met een smakelijke portie nostalgie. Met o.a. Ann Van den Broeck, Tinne Oltmans, Helle Vanderheyden, Evi Hanssen, Ilse La Monaca,  Johan Terryn, Govert Deploige en Stany Crets.

Mamma Mia 2022

Vanaf 12 augustus 2022 herneemt de hitmusical, met de vertrouwde cast, in Stadsschouwburg Antwerpen en Trixxo Theater Hasselt.

RENT

Na de uitverkochte en met 5 sterren bekroonde previews, kan je vanaf zaterdag 24 september 2022 op de industriële site van de Blikfabriek in Hoboken, gaan kijken naar de Vlaamse versie van de Broadway-rockmusical ‘RENT’. Je ziet jonge creatieve mensen op het podium worstelen met herkenbare thema’s (onbereikbare woningmarkt, snel veranderende ethische codes, dromen najagen of kiezen voor zekerheid, druggebruik, sociale ongelijkheid, armoede), op een locatie die het rock-and-roll gehalte van de voorstelling omhoog krikt, inspireert en raakt. ‘RENT’ gaat over vriendschap, liefde en alle uitdagingen die daarbij komen kijken. Een tranche de vie die niemand onberoerd laat.

Deep Bridge Musical Rent

Vanaf 24 september 2022 in de Blikfabriek Hoboken.

Robin Hood & ik

Robin Hood (Aaron De Veene), de grote held die steelt van de rijken en geeft aan de armen, kennen we.  We hebben de films gezien, de boeken gelezen. We kennen Lady Marian (Lynn Van den Broeck), Broeder Tuck (Sander Gillis) en Koning Leeuwenhart. Maar wie is die ‘ik’ van de titel?
Een nieuwe versie van het sprookje met leuke twisten, actie, romantiek, eigentijdse accenten en veel humor, voor iedereen die van theater houdt!

Deep Bridge Musical Robin & Ik

Op 20 november 2022 in Stadsschouwburg Antwerpen.

Charlie and the Chocolate Factory

Vanaf december 2022 wordt Stadsschouwburg Antwerpen omgetoverd tot Willy Wonka’s chocoladefabriek met een Vlaamse versie van de Broadway- en West-End musical ‘Charlie And The Chocolate Factory’. Een nieuwe musical om duimen en vingers van af te likken, gebaseerd op het boek van Roald Dahl, met de onnavolgbare Nordin De Moor die als knotsgekke Willy Wonka in de voetsporen treedt van Johnny Depp. De muziek is een eerbetoon aan de film uit 1971, met liedjes als ‘Candy Man’, ‘I’ve Got A Golden Ticket’, ‘Oompa Loompa Song’ en ‘Pure Imagination’.

Deep Bridge Musical Charly and the Chocolate Factory

Vanaf 10 december 2022 in Stadsschouwburg Antwerpen

Het moge duidelijk zijn, Deep Bridge vliegt er weer volle petrol in en gooit de deuren wagenwijd open voor iedereen die zich tijdens hun dolle feestjaar eens goed wil komen amuseren!

Tickets & info: www.deepbridge.be

!!! TICKET UPGRADE – RIGHT HERE, RIGHT NOW !!!
Ondanks de moeilijke tijden die ook de cultuurwereld doormaakt, deelt Deep Bridge n.a.v. de start van hun jubileumjaar al meteen – en met veel liefde – kadootjes uit aan het publiek. Bestel de komende 2 weken tickets voor ‘The Sound of Music’, ‘MAMMA MIA!’ en/of ‘RENT’ en je krijgt zomaar – gratis en voor niets – een upgrade van je ticket(s) naar een hogere categorie!!

Het enthousiasme en de steun van het publiek is niet alleen broodnodig, maar ook de ideale motivatie voor de casts & creatives om er weer volop tegenaan te gaan!

*Coronabarometer

Op moment van schrijven, bevinden we ons volgens de barometer die de overheid lanceerde op 21 januari 2022 in de ‘rode fase’. Niet-dynamische binnenactiviteiten – met een uitsluitend zittend publiek – zijn mogelijk in deze fase, waarbij de toegelaten capaciteit wordt gekoppeld aan een aantal strenge voorwaarden, waarvan de belangrijkste de luchtkwaliteitsnorm is.

Gezien de excellent performante ventilatiesystemen in de desbetreffende zalen, betekent dit dat de voorstellingen van ‘Sneeuwwitje’ en ‘The Sound of Music’ (maart – april 2022) in Stadsschouwburg Antwerpen en Trixxo Theater Hasselt in de huidige fase al voor de volledige capaciteit gespeeld kunnen worden en dat er in Capitole Gent 1206 bezoekers per voorstelling welkom zijn!

*bron: Sportpaleis Group