...

Lucki Luc draait videoclip in Les Deux Alpes

Lucki Luc, Truiense Feest DJ

Lucki Luc, Truiense Feest DJ draait muziek en zijn videoclip in Les Deux Alpes. Het nieuwe dj-seizoen trapt deze week af met Feest DJ Lucki Luc in volle gang, want van zondag tot en met donderdag speelt de populaire Truieaar elke avond in de grote après-ski bar in Les Deux Alpes. Luc’s agenda zat bomvol, want ondertussen nam hij ook een videoclip op van zijn nieuwste single, “Er Staat Een Paard In De Gang”, die samen met de originele André van Duin in een remixversie werd uitgebracht. “Het drukke najaar is door de coronamaatregelen helemaal vastgelopen, maar ik ben blij dat ik vanaf deze week weer mag gaan musiceren, en wel meteen voor een internationaal publiek”, begint party-dj Lucki Luc het gesprek.

 Lucki Luc

De populairste après-skibar van Les Deux Alpes

Tot donderdagavond speelt de sympathieke Limburger meerdere avonden in de populairste après-skibar van Les Deux Alpes, het beroemde dubbel-Alpes-skigebied van Frankrijk. “Ik kijk er enorm naar uit om achter draaitafels als ‘De Prins van Oranje’ en ‘Yethi Bar’ te staan. Dit is niet de eerste keer dat ik in Frankrijk voor een internationaal publiek speel. De Moose Bar is al jaren te gast de wintereditie van Tomorrowland Ik ben zeker heel blij en vereerd dat ik weer in het buitenland mag spelen. Het is nog steeds bijzonder, vooral omdat ik deze week een van de meest zichtbare mensen in die bars ben, wat extra druk op mijn schouders legt (lacht).

weer muziek maken voor publiek

Ik noem het ‘gezonde spanning’, maar bovenal ben ik blij dat ik weer muziek kan maken voor publiek. Man, ik mis het echt (emotioneel). Je wilt niet weten hoe geweldig het is om te zien dat mensen je muziek leuk vinden. Draaien voor een webcam is leuk, maar veel minder bevredigend dan de reacties van je publiek zien en voelen. Dat is totaal anders en ik kan niet genoeg benadrukken hoe erg ik het mis. Ook Frankrijk kent coronaregels, waar wij uiteraard rekening mee houden en respecteren. Tegelijkertijd hoop ik ook dat de barometer om ons heen snel naar oranje of geel springt, zodat iedereen weer ongestoord kan genieten van het carnaval.

 Lucki Luc

Mogelijkheden om toffe clips te draaien

“Naast het draaien van muziek gebruikte Party DJ Lucki Luc zijn verblijf in Les Deux Alpes ook om een videoclip op te nemen voor zijn nieuwe single “Er Staat Een Paard In De Gang”. “We kregen ook de goedkeuring van André van Duin, die in 1989 een enorm succes had in de Lage Landen met zijn originele sound, voor de nieuwe remixversie. Het nummer haalt de sociale media omdat de respons zo goed is. Streamen en delen, we besloten er een videoclip voor te maken. In die zin was mijn DJ-sets in Frankrijk een uitkomst, omdat we het prachtige sneeuwlandschap konden combineren met de typische après-ski-sfeer in de bar waar ik speelde. Zelfs als het misschien een zittende feestpubliek is er nog genoeg mogelijkheden om toffe clips te draaien.”

Foto’s: House Of Entertainment.

De nieuwe single ‘Er Staat Een Paard In De Gang’ van Feest DJ Lucki Luc, Dimitri Wouters én André van Duin, verscheen op het CNR-label en is nu digitaal beschikbaar.

Op www.feestdjluckiluc.be vind je meer informatie over Feest DJ Lucki Luc, die exclusief te boeken is bij House of Entertainment.