...

Deep Bridge maakt nieuwe speeldata bekend!

Deep Bridge met nieuwe speeldata

Deep Bridge maakt nieuwe speeldata bekend! Met frisse moed, extra energie en bekende positieve instelling kijkt Deep Bridge uit naar een nieuw muzikaal jaar 2022. “Door recente maatregelen hebben we enkele producties moeten uitstellen en verplaatsen. Dankzij de inzet en het begrip van veel mensen zijn we erin geslaagd om weer een sterke agenda te formuleren. We zijn iedereen die eraan heeft meegewerkt zeer dankbaar”, aldus Deep Bridge. De Vlaamse versie van “The Sound of Music” wordt in het voorjaar geprogrammeerd en is op 31 maart 2022 te zien in de Stadsschouwburg Antwerpen.

Deep Bridge Te Sound Of Music

De feestelijke première

De feestelijke première vindt plaats op zondagmiddag 3 april 2022. Vanaf 21 april 2022 zijn er voorstellingen in Trixxo Theater Hasselt. De nieuwe speeldata voor Capitole Gent worden binnenkort bekend gemaakt. Terwijl “The Sound of Music” naar de lente verhuist, zal de populaire musical “Mamma Mia!” naar de zomer verhuizen. Het wordt opgevoerd in de Stadsschouwburg in Antwerpen op 12 augustus 2022 en in Trixxo Theater Hasselt op 16 september 2022. De sprookjesmusical “Robin Hood and Me” toert in het najaar van 2022 door de zalen van de Vlaamse Schouwburg, met onder meer een optreden in de Stadsschouwburg, Antwerpen.

Mamma Mia 2022

Voor “Sneeuwwitje, “RENT” en “Charlie en de Chocoladefabriek” geen wijzigingen

De voorstelling op 4 januari 2021 wordt verplaatst naar 20 november 2022.
De sprookjesmusicals “Sneeuwwitje” (maart), “RENT” (september) en “Charlie en de Chocoladefabriek” (december) verlopen zoals gepland. Degenen die kaarten hebben gekocht voor een van de verplaatste voorstellingen worden persoonlijk verwittigd en gecontacteerd. Voor meer informatie en tickets voor alle voorstellingen kan je terecht op www.deepbridge.be.

Robin Hood en Ik 2022