...

Katrien uit Kuringen heeft Caroline Rigo nodig

Katrien uit Kuringen

Katrien uit Kuringen heeft Caroline Rigo nodig ‘Ik loop rond met rode wangen en koop veel te veel brolschmink’. Al enkele weken rijdt de Hasseltse make-upexpert Caroline Rigo met haar roze “Fiat Moto” naar de vrouwen in nood in de show “My Rigorgeous Life“. Deze week was het toch de noodkreet van de 40-jarige Katrien Vandyck die het luidst klonk. “Ik zag de oproep verschijnen van de fiatmobiel om make-upnitwits (ja hoor, me! Myself and I) door de bomen eindelijk het bos te laten zien.

Katrien en Caroline Rigo

Caroline reed naar Kuringen

Nu ik 40 ben geworden, zou ik het geweldig vinden om die mobiel op mijn oprit te zien verschijnen… met Caroline erin natuurlijk!” Dus reed Caroline naar Kuringen. Week na week helpt ze vrouwen met verschillende schoonheidsproblemen door vaardigheden te leren, producten te begrijpen of gewoon te pronken. Elke keer waren de gasten die in de Caroline-make-upstoel zaten erg enthousiast over het resultaat en bleef er maar één woord over: “Bedankt”. Wil je de tips en trucs van Caroline weten? Elke vrijdag om 17.30 uur zendt TV Plus een aflevering van “My Rigorgeous Life” uit als onderdeel van het programma “My Beautiful Life”.

Caroline nog steeds gewoon een vrouw

Naast een bekende zakenvrouw met twee succesvolle make-upmerken en vele andere initiatieven, is Caroline nog steeds gewoon een vrouw en moeder van twee kinderen. Na jarenlang met verschillende schoonheidsproblemen te hebben geworsteld, besloot ze het zelf te doen. Voordat er twee make-upmerken “anti-bucht” en “pro-nature” werden gecreëerd, werd lang en intensief gezocht naar geschikte producten. De schoonheidsproducten van Cent Pur Cent en I.Am.Klean zijn ongetwijfeld allemaal natuurlijk en bevatten alleen gezonde minerale ingrediënten.

kindercosmeticaseries

Ze zijn zelfs zo onschadelijk dat er onlangs kindercosmeticaseries met deze producten zijn gelanceerd. De Limburgse top visagiste wil iets doen met alle kennis die ze in de loop der jaren heeft verzameld. Daarom besloot ze niet alleen haar eigen blush academy + instelling op te richten, maar ook een nieuw avontuur aan te gaan. Caroline Rigo lost het universeel erkende echte schoonheidsprobleem op door middel van “My Rigorgeous Life”.

Benieuwd naar Caroline’s make-uptips & -tricks? Deze vrijdag zijn de twee Limburgse dames Katrien en Caroline te zien in ‘My Rigorgeous Life’ tijdens ‘My Beautiful Life’, om 17u30 en 21u30 op TV Plus. Op de website van TV Plus zijn ook alle voorbije afleveringen opnieuw te bekijken! Wist je trouwens ook dat er een ‘My Beautiful Life’ make-upbox met alle essentials te koop is via TV Plus