...

CAVALLUNA komt in ’23 terug naar het Sportpaleis!

Cavalluna komt in ’23 terug

CAVALLUNA, het paardenspektakel komt met ‘Secret of Eternity’ terug naar het sportpaleis. Na drie succesvolle “CELEBRATION!”-shows in maart 2022, keert op zaterdag 25 en zondag 26 maart 2023 de populaire paardenshow CAVALLUNA terug naar het Antwerps sportpaleis met “Eternal Secrets”. “Oorspronkelijk stond deze gloednieuwe show gepland voor 2021, maar werd door bekende omstandig CAVALLUNA viert de vrijheid met ‘CELEBRATION!’ heden twee jaar uitgesteld. Dit gaf creatief directeur Klaus Hillebrecht extra tijd om de nieuwe show verder te verfijnen. Eternal The Secret draait om de verbluffend mooie Mami, de dochter van een mysterieuze stam die aan een lange reis door Midden-Amerika begint om de Eeuwige Steen aan haar volk terug te geven. In deze uitvoeringen nemen we opnieuw de vele bezoekers, Omdat de belangstelling van het publiek voor CAVALLUNA jaar na jaar groeit, wordt er weer een boeiend verhaal.

Cavalluna 2022

De mooiste paarden in een prachtig decor

En dat gepresenteerd door de mooiste paarden in een prachtig decor, omgeven door een boeiend en uniek spektakel van licht en geluid. Het blijft adembenemend om te zien en te ervaren hoe mens en dier in deze voorstellingen samensmelten tot één mooi en beklijvend verhaal”, aldus Chris Bergs namens de organisatoren van PSE Belgium. CAVALLUNA’s nieuwe show “Secrets of Eternity” vindt plaats op zaterdag 25 maart 2023 om 14u en 19u en zondag 26 maart 2023 om 15u in het Antwerps sportpaleis. Tickets en informatie via www.telecketservice.com. Regisseur en Emmy Award-winnende componist Klaus Hillebrecht kan opnieuw een beroep doen op 60 verschillende toppaarden om zijn meeslepende nieuwe verhaal te creëren. “De focus ligt op Mami en Joaquim, die samen naar Midden-Amerika reizen op zoek naar de beroemde ‘Eeuwige Steen’, omdat ze die willen teruggeven aan de stam van de Guyavos waartoe ze behoren.

Spannende avonturen

Spannende avonturen vinden plaats in subtropische bossen, kleurrijke dorpen en indrukwekkende tempels. Zijn ze echt in hun missie geslaagd? Nou, dat kom je in de show te weten”, zegt Krause lachend. De meest prestigieuze paardenrassen passeren weer de revue: de Lusitano-paarden tonen opnieuw gratie in de meest veeleisende dressuur, de Friese paarden brengen een vleugje royalty, de miniatuur Shetlanders, doen zeker niet onder voor hun grotere Teamgenoten, veroveren de harten van groot en klein. Een speciaal plekje in de show is gereserveerd voor een verrassende gast, Pedro op zijn ezel! De drie “CELEBRATION!”-optredens van CAVALLUNA eind vorige maand in het Antwerps Sportpaleis waren een absoluut succes.

Cavalluna 2022

Familie en geliefden die paardenverhalen waarderen

“Een verklaring voor het aanhoudende en groeiende succes is de gemeenschappelijke samenwerking. Er zijn niet alleen familie en geliefden die paardenverhalen waarderen, maar ook echte paardenliefhebbers die het hoge kaliber van het circus waarderen. Meer dan 60 paarden en verschillende paardenrassen hun trucs zijn te zien in een unieke omgeving, met het beste licht en geluid. Overweldigende scènes, emotionele muziek en warme verhalen vormen de basis van The Eternal Secret, een nieuw en bijzonder paardenverhaal. Publiekslieveling Bartolo Messina, bekend om zijn bewegingsvrijheid dressuur en sterke band met paarden, neemt deel aan een nieuwe show. Dat geldt ook voor onze Belgische Sylvie Willms, die er weer zal zijn met haar 12 paarden, zegt Chris Bergs van PSE Belgium.

meer foto’s klik hier

 

Cavalluna Secret Of Eternety '23

Tickets voor de nieuwe ‘Secret of Eternity’-voorstellingen van CAVALLUNA, die plaatsvinden op zaterdag 25 maart (14u00 en 19u00) en zondag 26 maart (15u00) 2023 in het Antwerpse Sportpaleis, kan je nu bestellen op www.sportpaleis.be. Tot en met 30 april 2022 kan je genieten van een vroegboekkorting (-€5)!