...

Klaar Hammenecker komt naar De Kom

Klaar Hammenecker, kinderpsychologe en auteur

Klaar Hammenecker, kinderpsychologe en auteur komt naar De Kom voor een exclusieve workshop! Op zaterdag 16 april kun je in De Kom, de kindvriendelijke bistro in Baal-Tremelo, terecht voor een gratis workshop van kinderpsycholoog en auteur Klaar Hammenecker. De reden is Klaar’s recente groeiboek ’50 keer durven’, dat ze gebruikt om vertrouwen te wekken bij jonge mensen. “Het wordt een kleurrijk Paasweekend, zondag verwelkomen we de Paashaas op ons uitverkochte Paasontbijt en op zaterdag organiseren we interactieve workshops. Boven hebben we een aparte ruimte waar 50 kinderen kunnen deelnemen aan een gratis sessie. Om 15.00 uur verwelkomen we alle dappere jonge mensen. De ruimte is beperkt, maar als je erbij wilt zijn, kun je je snel aanmelden via 50keerdurven@gmail.com“, zegt Marketing Manager Chiele Thora.

Klaar Hammenecker

Grenzen verleggen met 50 opdrachten

Eind vorig jaar publiceerde Klaar Hammenecker, kinderpsycholoog en auteur uit Puurs, 50 keer durven, een groeiboek waarin ze haar 20+ jaar praktijkervaring bundelt om de nog steeds groeiende onzekerheid weg te nemen. Zonder enige vorm van prestatiedruk daagt ze de kinderen uit om hun grenzen te verleggen met 50 opdrachten. “Alleen al dapper genoeg zijn om het te proberen, zal je een goed gevoel geven en je zelfvertrouwen doen groeien”, zegt Klaar. Aan de hand van praktische tips, leuke weetjes en psychologisch bewezen adviezen ondersteunt Klaar ook ouders bij het coachen van hun kinderen. Door middel van een interactieve workshop illustreert Klaar principes en technieken om zelfvertrouwen op te bouwen aan de hand van opdrachten uit haar succesvolle boek 50 keer durven. “Dit is de eerste keer dat we een evenement als dit hebben in onze kinderbistro”, zegt Chiele Thora, marketingmanager van De Kom.

Klaar Hammenecker boek 50 keer durven

De bovenzaal biedt plaats aan 50 enthousiaste kinderen

“Onze ruimte en 100% kindvriendelijke speeltuin zijn de ideale setting om kennis te maken met de auteur en haar nieuwste boek. Toen Uitgeverij Averbode ons contacteerde over dit initiatief, was ons team meteen enthousiast. De paasvakantie is, ondanks het mindere weer, sowieso een drukke periode. Paasweekend is voor ons gezellig druk, naast het paasontbijt van zondag is er op zaterdag 16 april 2022 ook onze gratis workshop met Klaar Hammenecker. We starten vanaf 15:00 uur, de bovenzaal biedt plaats aan 50 enthousiaste kinderen en hun ouders die ongeveer een uurtje mee kunnen genieten. Het boek kan ook na de workshop, worden aangekocht en door Klaar worden gesigneerd. Op basis van de eerste reacties en aanmeldingen merken we veel belangstelling voor Klaar’s boek en exclusieve workshops. Daarna zullen we dit initiatief eerst evalueren, maar we zijn van plan om in de toekomst meer van dergelijke evenementen te organiseren. Nu we ruimte hebben om iedereen veilig te huisvesten, gaan we er het beste van maken. ”

Foto’s: House Of Entertainment.

klaar Hammenecker

De gratis ’50 keer durven’-workshop van Klaar Hammenecker vindt plaats op zaterdag 16 april 2022 tussen 15u00 en 16u00 in bistro De Kom (Baal-Tremelo). Inschrijven kan via 50keerdurven@gmail.com. Let wel, de plaatsen zijn beperkt!