...

Lindsay verrast met nieuwe popsingle

Lindsay met ‘Alles Geprobeerd’

Lindsay verrast met nieuwe popsingle ‘Alles Geprobeerd’. Vier jaar nadat het nummer “Kleine Prinses” werd uitgebracht toen haar dochter Lisa-Marie werd geboren, heeft Lindsay een nieuwe Nederlandse popsingle “Alles Geprobeeerd” uitgebracht. Het origineel is gecomponeerd door Chris Silos, Gregor Hamilton en songwriter-producer Marcel Fisser, die het in zijn studio opnam voor de populaire Nederlandse muziekshow “Beste Zangers” met de muzikanten waarmee hij samenwerkte. “Na mijn duetalbum en succesvolle samenwerkingen met Lisa del Bo en Sasha Rosen (‘Jolene’ ‘Dat is liefde’), is het tijd voor ‘Alles Geprobeerd’, een nieuwe en mogelijk verrassende popsong.

Lindsay Alles Geprobeerd

Een eigen karakter

De single heeft een eigen karakter, maar het past perfect in mijn bredere muzikale lijn. De teksten zijn niet autobiografisch, maar de meeste mensen weten hoe het is om uit elkaar te gaan nadat je alles hebt geprobeerd”, zegt Lindsay. De Oost-Vlaamse zangeres die 4 jaar geleden haar 10-jarig jubileum vierde met uitverkochte concerten en een speciale prijs won voor de verkoop van meer dan 100.000 albums, is terug met nieuwe muziek. Na een succesvol duet met Bart Herman (“De Klok Tikt Door”) en Lissa Lewis (“Pak Maar M’n Hand”), evenals een samenwerking met Lisa del Bo en Sasha Rosen (“Jolene”, “Dat Is Liefde” ) Daarna is het tijd om “Alles Geprobeerd”. “Soms ga je uit elkaar, maar dat betekent niet dat je niet van elkaar houdt.

Alles geprobeerd en het werkt gewoon niet

Dan heb je alles geprobeerd en het werkt gewoon niet. Vanaf het moment dat je dit ziet en een nieuwe liefde vindt, wil je elkaar Zoek ook iemand die meer geschikt is. Dat gevoel is er omdat je nog steeds op een andere manier om die persoon geeft, daar gaat mijn nieuwe single over. De tekst is niet autobiografisch, maar het is een universeel gevoel dat we allemaal wel al eens hebben ervaren in ons leven”, “zegt de zangeres die de voorbije jaren 8 nummer één-hits scoorde in de Vlaamse Top 10. Lindsay verrast met popsong “Alles Geprobeeerd” van Chris Silos, Gregor Hamilton en Marcel Fisser. Deze laatste staat ook in voor de productie met muzikanten van “Beste Zangers”.

Tekstueel klinkt het fragiel

“In dit genre hou ik van afwisseling en muzikale variatie, dus in die zin past mijn nieuwe single heel goed in die muzikale lijn. Tekstueel klinkt het fragiel. Muzikaal gezien is de populariteit van het nummer hoog, dus je kunt het gemakkelijk toevoegen aan je favoriete streamlijst”, zegt Lindsay. In de bijbehorende videoclip zien we Lindsay en een stel het verhaal vertellen van een stel dat besloot uit elkaar te gaan. “Het is een mooie en unieke plek waar we konden filmen. Het huis met de tuin levert hele mooie beelden op. Vooral de dronebeelden, de rest ziet er in het juiste licht geweldig uit. De video Versterkt het verhaal van de single. We zijn erg blij met de eindresultaat en ik ben benieuwd wat mensen ervan zullen vinden. Het is toch weer eens iets nieuws”, klinkt het enthousiast.

De nieuwe Lindsay-single ‘Alles Geprobeerd’ is vanaf vrijdag 25 maart 2022 digitaal beschikbaar.