...

Anke Buckinx in My Rigorgeous Life

Anke Buckinx in My Rigorgeous Life op TV Plus

Anke Buckinx in My Rigorgeous Life op TV Plus. Op TV Plus (Telenet) kijk je wekelijks naar “My Rigorous Life”, waarin gastvrouwen Laurie De Moor en Caroline Rigo (Rigorgeous) om de beurt vrouwen ontvangen in make-upstoelen. Ze bieden tips en advies voor hun schoonheidsproblemen. De verhalen van de stoelgasten, die veel wordt bekeken en besproken op sociale media, gaat verder. In de eerste van een reeks nieuwe afleveringen verwelkomt Laurie persoonlijkheid, columnist en presentatrice van de JOE Morning Show, Anke Buckinx. Ze deelt enkele openhartige schoonheidstips, evenals over haar dagelijkse worstelingen: “Ik breng ’s ochtends een half uur door in de badkamer met make-up en haar.

Anke Buckinx

Ik heb wallen, omdat ik weinig slaap

Als ik niet mijn hele make-upcollectie gebruik, vragen mensen op de radio-app: “Anke, ben je ziek of moe?” (lacht). Ik heb wallen, omdat ik weinig slaap en dat zie je snel als ik in beeld kom. Als er een product was waardoor ik eruit zou zien alsof ik twintig uur heb geslapen, zou dat geweldig zijn”, lacht Anke. In een nieuwe ‘My Rigorgeous Life’ gaat Anke samen met Laurie op zoek naar de perfecte make-up om haar dagelijkse ochtendshow mee te presenteren. “Vooral op doordeweekse dagen, als we radio maken, sta ik om drie uur op. Mijn vrienden zeggen altijd: ‘Anke, het is niet vroeg, het is midden in de nacht’ (lacht). Gecombineerd met twee kleine kinderen die rondlopen in ons huis, dat zie je aan mijn huid. Ik doe veel natuurlijke make-up op mijn gezicht omdat ik een chronisch slaapgebrek heb.

Ik vind het belangrijk om er goed uit te zien

Ik vind het belangrijk om er goed uit te zien, want onze ochtendprogramma’s staan ​​ook op de app en op tv. In de badkamer gebruik ik alles (lacht): ik reinig mijn huid, ik gebruik een vochtinbrengende dagcrème en een hele goede primer zodat mijn make-up lang blijft zitten omdat onze uitzending vier uur duurt. Ik gebruik foundation, concealer, lippenstift, mascara, maar ik ben nog steeds op zoek naar de perfecte look. Daarom leek het me een goed idee om in Laurie’s make-upstoel te gaan zitten voor wat extra tips en advies. Uit de vele reacties die ik regelmatig krijg, merk ik dat er nog steeds veel vrouwen zijn die vroeg opstaan ​​maar er ook goed uit willen zien op hun vaak lange dagen. De opname was erg interessant, zelf ben ik benieuwd naar het eindresultaat”, vertelt Anke Buckinx enthousiast.

Gezonde, natuurlijke make-up

Een van de beautygeheimen van Anke Buckinx is gezonde, natuurlijke make-up bij Cent Pur Cent, een van de twee merken van de Limburgse beauty-ondernemer Caroline Rigo. “Ik kende Caroline toen ik nog niet actief was in de media. Ik was een van haar eerste klanten toen ze haar eerste schoonheidssalon “Le Visage” in Hasselt opende. Het klikte gewoon en ik werd aangetrokken door haar open, spontane, vrolijke en behulpzame persoonlijkheid, ik bleef haar volgen. We hebben elkaar als Hasselaren door de jaren heen gesteund. Met haar Café Beauté verzorgt zij de make-up van het nieuwe weekendprogramma dat ik ondertussen presenteer op TV Limburg. Ik ben een absolute fan en gebruiker van de natuurlijke gezonde make-up producten die Caroline verkoopt.

Anke Buckinx en Laurie

Dochter Lougebruikt de kindermake-up

En dat werkt aanstekelijk, wat zelfs mijn dochter Lou is een enthousiaste gebruikster van de kindermake-up uit het Cent Pur Cent-gamma. Uiteraard gebruikt ze die niet elke dag, maar af toe. In het weekend of als we op restaurant gaan (lacht). Ze vindt dat echt heel tof om zich net als mama mooi te maken. Lou doet dat goed, maar ze kijkt ook vaak naar tutorials, waardoor ik soms nog iets kan leren van mijn dochter”, zegt Anke lachend. Elke maandag kan je op TV Plus (Telenet) kijken naar nieuwe afleveringen van ‘My Rigorgeous Life’ als onderdeel van Cynthia Reekmans haar beautyprogramma ‘My Beautiful Life’. Deze maand starten er nieuwe afleveringen met afwisselende gastvrouwen Caroline Rigo en Laurie De Moor. Anke Buckinx opent om 16u30 het nieuwe seizoen. Het programma wordt in de loop van de week en de komende tijd nog meermaals herhaald.