...

Garry Hagger met ‘Alles wat ik wil’

Garry Hagger met een nieuw muziekhoofdstuk

Garry Hagger snijdt met ‘Alles wat ik wil’ een nieuw muziekhoofdstuk aan en voelt zich herboren. De Oost-Vlaamse zanger Gary Haag zit al geruime tijd vol passie, energie en veel gewicht, klaar om een ​​nieuw muzikaal hoofdstuk te beginnen in zijn inmiddels overvloedige carrière. Samen met songwriter, producer en pianist Patrick Hamilton en bassist Vincent Pillings (Clouseau) schreef hij het prachtige moderne popnummer “Alles wat ik wil”. Het werd een krachtig nummer waarin hij zong over focussen op wat je hebt en positief in het leven staan. Aangevuld door gitarist Tom Lodewyckx, drummer Herman Cambré (beiden actief bij Clouseau) en achtergrondzang Jody Pijper en Dian Senders, laat Garry nog een deel van zijn veelzijdigheid zien. “Ik ben een fervent wielerfanaat en vergelijk het graag met de start van een nieuw wielerseizoen.

Garry Hagger Alles Wat Ik Wil

Een gezonde dosis nervositeit

Naast de eetlust, is er een gezonde dosis nervositeit, omdat je in mijn geval benieuwd bent hoe mensen gaan reageren op nieuwe muziek en mijn nieuwe single ‘Alles wat ik wil’. Na een onderbreking van twee jaar kan ik, net als andere artiesten, niet wachten om weer op dat podium te staan ​​om mensen te entertainen. Luister naar mijn nieuwe single en je zult horen dat ik up-to-date ben maar toch trouw aan mijn publiek”, zegt Garry Hagger enthousiast. Zijn nieuwe single en bijbehorende videoclip komt op 25 februari 2022 vrijdag uit en is digitaal verkrijgbaar. Garry Hagger is al sinds zijn elfde met muziek bezig, maar het duurde tot 1995 voordat hij met “Het Allermooiste” bij het grote publiek bekend raakte. Het was zijn eerste nummer 1-hit en het begin van een indrukwekkende carrière. We hebben nu 11 studioalbums en 2 verzamelaars.

Sympathieke Oost-Vlaming

Maar de sympathieke Oost-Vlaming heeft er met nieuwe muziek nog steeds ontzettend veel zin in: Mijn nieuwe single “’Alles wat ik wil’ is een originele compositie. Tijdens het begin van de corona, ontstond het idee voor dit nummer . We hadden absoluut geen idee wat we allemaal zouden doormaken omdat de resultaten niet waren wat we hadden verwacht. Wees tevreden met wat je hebt is eigenlijk de algemene boodschap van mijn nieuwe single. We zijn samen De tijd heeft ons ook bewust gemaakt van het belang van onze medemensen. Voor die tijd beseften veel mensen niet eens meer wat ze hadden. Thuis, op een van de vele ongedwongen momenten in zijn muziekstudio, ontstond het idee voor Gary Hagers nieuwe single “Alles wat ik wil”. “Ik hou van innovatie, ik vind dat je als artiest altijd up-to-date moet zijn. Als je op een motor racet, wil je toch aan de top staan. Ik zeg niet dat je altijd voorop wilt lopen, maar het belangrijkste is dat je kunt en leidt.

Blijf bij de tijd en vind jezelf opnieuw uit

Dit is hoe ik het leven als artiest benader. Blijf bij de tijd en vind jezelf opnieuw uit maar dat terwijl je trouw blijft aan het publiek. Samen met producer, songwriter en pianist Patrick Hamilton en bassist-songwriter Vincent Pierins heb ik in de studio mijn nieuwe single uitgewerkt. Patrick zat aan het toetsenbord van een piano en speelde enkele akkoorden. Vincent zong de la la la melodie en ik zong “Alles wat ik wil”, en we waren vertrokken. Tegen de avond was er al een strofe klaar en stond het akkoordenschema op papier. Een paar weken later bracht Vincent zijn Clouseau-collega’s Tom Lodewyckx (gitaar) en Herman Cambré (drums), plus Jody Pijper en Dian Senders backing vocals mee, en het is naar mijn mening een zeer krachtig nummer geworden. Ik noem het eigentijdse, Nederlandstalige popmuziek. Dat was het opzet en ik vind dat we daarin met ons team geslaagd zijn” aldus Garry.

De nieuwe single ‘Alles wat ik wil’ van Garry Hagger verscheen op het Lumage-label en is digitaal beschikbaar.