...

René Karst met ‘Sneeuwscooter Boy’

René Karst zorgt voor de après-ski sfeer

René Karst zorgt met ‘Sneeuwscooter Boy’ opnieuw voor de après-ski sfeer! Na de monsterhit “Liever Te Dik In De Kist” en “Atje voor de Sfeer” creëerde René Karst opnieuw een oorwurm met zijn nieuwste “Sneeuwscooter Boy”. “Overal is ontspanning en je kunt zien dat het leven snel weer op gang komt. Mensen willen meer dan ooit feesten en ontspannen. Ook après-ski en in deze context is Sneeuwscooter Boy een paar weken geleden gemaakt. We zijn begonnen met het nummer op te nemen in de studio en dat in een recordtijd, we filmden het een paar dagen geleden in de sneeuw in Oostenrijk. Niet alleen op sociale media, maar ook in streams ging het meteen viraal.

René Karst Sneeuwscooter Boy

Een simpel geestig dansje

Ik vermoed dat het simpele geestige dansje” daar voor iets tussen zit, lacht René Karst. De single is ook digitaal beschikbaar in Vlaanderen. Met de wintervakantie in aantocht en de recente heropening van Moose en après-ski bars, kwam de nieuwe oorworm van de sympathieke zanger meteen bij ons. “Hé! Hallo! Sneeuwscooterjongen, haal me nog een lekker drankje. Hé! Hallo! Sneeuwscooterjongen, ik woon op het randje vannacht. “Het refrein van René Karst’s nieuwste hit “Sneeuwscooter Boy” is zo eenvoudig, maar ook ingenieus. “Als je er één keer naar luistert, zul je het de komende uren zeker niet moeilijk vinden, en je zult merken dat je er spontaan mee gaat zingen of neuriën”, zegt René Karst enthousiast.

De reacties zijn overweldigend

Na de monsterhit ‘Liever Te Dik In De Kist’ en de ultieme feestklassieker ‘Atje voor de sfeer’, die beide meer dan 30 miljoen Spotify-streams ten goede kwamen, heeft René Karst er nog een met zijn nieuwe single. “Laten we zeggen dat het er wel goed uitziet (lacht). De reacties zijn overweldigend van iedereen die hem heeft gehoord. Het werd vrijdagavond uitgebracht en ik kreeg meteen heel veel positieve reacties op sociale media. Tegelijkertijd zag ik ook de eerste TikTok-video verschijnen. Het zijn echt simpele bewegingen met de handen. Op het schrijfkamp kwamen we op dit idee. Ik ben echt actief op sociale media. Ik ben er dol op en mijn volgers ook.

“Sneeuwscooter Boy” een lied is voor alle leeftijden

Ik maak vaak hele goede films met mijn dochter. Het goede nieuws is dat “Sneeuwscooter Boy” een lied is voor alle leeftijden. Iedereen kan meteen met hem meezingen en als je deze clip bekijkt, die we een paar dagen geleden in Oostenrijk hebben opgenomen, krijg je echt zin in een feestje. De timing is ideaal omdat mensen door de maatregelen lang genoeg binnen hebben gezeten. Het wordt tijd dat we allemaal weer samenkomen op een veilige en verantwoorde manier. Het is mogelijk en toegestaan, waarom zouden we deze kans voorbij laten gaan. Als de Sneeuwscooter Boy voorop mag rijden en het feest beginnen, dan kan ik daar alleen maar blij mee zijn”, lacht René Karst.

Sneeuwscooter Boy’ van René Karst, met bijhorende videoclip, is digitaal beschikbaar.