...

FM Goud steunt carnaval

FM Goud houd van carnaval

FM Goud steunt carnaval: “Verenigingen mogen 4 weken lang hun favoriete carnavalhits aanvragen!” We zijn van code rood naar code oranje gegaan en het ziet ernaar uit dat we binnenkort weer zonder coronabeperkingen zullen leven. Al deze versoepelingen zijn goed nieuws, maar helaas komt het voor veel carnavalsverenigingen te laat, waardoor ze feesten en evenementen moeten uitstellen tot volgend jaar. FM Goud, de grootste regionale populaire radiozender van Limburg, steunt de feestvierders de komende 4 zaterdagen want tussen 21u en 22u kan je luisteren naar Feest DJ Lucki Luc’s exclusieve gouden Carnaval Remix. De man die onlangs achter de draaitafel in het Franse skigebied Les Deux Alpes stond en een clip opnam voor zijn nieuwste single, “Er Staat Een Paard In De Gang“, mixt vakkundig de songs die vooraf – via WhatsApp en de Facebookpagina van FM Goud – door de luisteraars kunnen aangevraagd worden.

FM Goud Dj Lucki Luc

De veelzijdige Truiense dj

Voor de veelzijdige Truiense dj is het de ideale opwarming voor hij volgende maand weer de pannen van het dak speelt op de wintereditie van Tomorrowland. “Mensen hebben de afgelopen maanden niet alleen de feesten gemist, maar ook het carnaval. In alle provincies, natuurlijk ook in Limburg, is het over het algemeen nog steeds een volksfeest. Carnavals zijn nog steeds erg populair in grote steden als Hasselt, Sint-Truiden en Genk. Maar ook in veel kleinere Limburgse centrumsteden en dorpen met carnavalsoptochten en bijeenkomsten. Versoepelde coronaregels zijn een groot pluspunt voor veel carnavalsverenigingen en goed nieuws, maar helaas zijn ze te laat om een volwaardige parade of andere activiteiten. Gelukkig kunnen ze ondertussen weer bij elkaar komen, en om op dat gevoel in te spelen gaan we deze week beginnen uitpakken van onze Gouden Carnaval mix bij FM Goud voor de komende 4 zaterdagavonden.

Dit worden 4 speciale avonden

Na zijn eerdere succesvolle passages zijn we verheugd dat we weer de populaire party DJ Lucki Luc kunnen aantrekken. Met suggesties van onze luisteraars mixt hij vakkundig alle carnavalshits door elkaar. Hoe dan ook, dit worden 4 speciale avonden die feestvierders niet mogen missen. Iedereen die van feesten houdt, is hier op de goede plek en zal er ongetwijfeld van genieten. Je kunt de volgende 3 afleveringen nummers voorstellen via onze WhatsApp- of Facebook-pagina. Party DJ Lucki Luc’s nieuwste single “Er Staat Een Paard In De Gang” is ook een niet te missen themasingle. Dit is trouwens een hele toffe, frisse versie van de André Van Duin-klassieker die hij opnam, samen met een videoclip die hij onlangs maakte in Les Deux Alpes, Frankrijk. Een echte oorwurm”, aldus FM Goud-dj en voorzitter Michel Vanderfeesten.

Meer informatie over deze actie vind je op www.fmgoud.be.

Meer informatie over Feest DJ Lucki Luc, boekingen vind je op www.feestdjluckiluc.be.