...

ILT 90’s met Clouseau

ILT 90’s opgeluisterd door Clouseau

ILT 90’s pakt uit met exclusieve live set van Clouseau
op 14 mei 2022 in Trixxo Arena Hasselt! Op zaterdag 14 mei 2022 opent Trixxo Arena Hasselt haar deuren voor een nieuwe editie van I Love the 90s – Party. Met live optredens van iconen uit de jaren 90 als 2 Unlimited, Rednex, 2 Fabiola, Virtual Zone en Astroline, host/resident DJ Ward, Cherry Moon Trax, Da Rick en Qmusic’s partyduo Dorothee Vegas & Like Maarten, dat belooft een groter en gedurfder feest hoe dan ook, maar de groep levert nog steeds stevig en onverwacht vuurwerk. Alleen Clouseau zal op 14 mei live optreden op het ILT90-podium in Hasselt, met exclusieve sets op maat van het feest. Ze domineerden ook de hitlijsten met de monsterhit “Annie” (1989) en opvolgers als “Daar Gaat Ze”, “Louise”, “Domino’s”, “Passie” en “Nobelprijs.”

ILT 90's 2022 Clouseau

We hebben er altijd van gedroomd

Het dak gaat er gegarandeerd af als ‘jonge wolven’ Koen en Kris Wauters hun duivels ontbinden tijdens hun exclusieve 90’s live set en de party even omtoveren tot een groots, nostalgisch meezingfeest! “We hebben er altijd van gedroomd, dus het is een genoegen om Clouseau te ontvangen. Niet alleen is dit de eerste show van Clouseau op I Love the 90s, maar ook hun eerste show in de Trixxo Arena Hasselt, waar wij en onze bezoekers erg naar uitkijken. Na een tijdje zonder feesten vind iedereen het een goed feest dat we gaan aanbieden op “I Love the 90s”. Onze line-up beloofde al vuurwerk en met Clouseau hebben we nog een sterke en unieke extra blikvanger in Hasselt op 14 mei”, zegt Kris Bloemen namens de organisatie.

Ook Koen en Kris kijken reikhalzend uit

Ook Koen en Kris Wauters kijken reikhalzend uit naar hun optreden in “I Love the 90s”: “De beelden van vorige edities waren indrukwekkend. De datum past in onze agenda en we willen ons echt volledig inzetten. We vinden het zeker niet confronterend dat we gevraagd werden voor ILT90’s (lachen beiden), eerder een erkenning voor wat we in dat decennium gerealiseerd hebben met Clouseau. Ons nieuwe album “Jonge Wolven” zal worden uitgebracht op 25 maart en op 14 mei, we hopen dat het publiek zal dat ook weer zal voelen tijdens de live optredens van ILT90, dankzij onze hits die kleur brengen in de jaren 90. Als mensen net zo enthousiast zijn als wij, is dat prima”, concluderen de broers in koor.

I Love The 90's 2022 Line up

‘I love the 90’s – The party’ met live on stage 2 Unlimited, Clouseau, Rednex, 2 Fabiola, Virtual Zone, DJ Ward, Astroline, Cherry Moon Trax, 25 Years Da Rick & Da Boy Tommy en Dorothee Vegas & Like Maarten, vindt plaats op zaterdag 14 mei 2022 in Trixxo Arena Hasselt. Tickets & info: www.ilovethe90s.be.