...

Verkoop van tickets ‘I love the 90’s’ 2022 is gestart!

Verkoop tickets i Love The 90’s nieuwe editie gestart

Verkoop van tickets voor de nieuwe editie ‘I love the 90’s’ is gestart! Op zaterdag 9 april 2022 kan je in Trixxo Arena Hasselt terecht voor de nieuwe versie van “I Love the 90s-Party”. Na het uitstel van 16 oktober vorig jaar keerde in het voorjaar één van de “grootste 90’s indoor feest van Europa” terug op zijn vertrouwde plek. Tegelijkertijd investeerde de organisator House Of Entertainment in een nieuw logo en een vernieuwde website. Meer info en tickets vind je op www.ilovethe90s.be.

Verkoop tickets I Love The 90's(2022)

Permanente instroom van jongeren

De combinatie van onze trouwe bezoekers en de permanente instroom van jongeren die de sfeer en muziek van de jaren 90 ontdekken. Die vinden ze op onze feest en is een van de elementen van het succes van “I love the 90s-parties” door de jaren heen. De als organisatie gedane blijvende investering heeft uiteraard ook zijn vruchten afgeworpen. Na de afgelopen editie hebben we veel complimenten gekregen op social media omdat we vol zitten met de algehele sfeer, muziek en indrukwekkende productie van de hele Trixxo Arena.

Nieuwe logo’s, nieuwe huisstijlen en website

Dit is dezelfde schone en moderne productielijn die we de komende jaren zullen blijven onderhouden en voortzetten. Trouw aan ons DNA blijven we onszelf opnieuw uitvinden door middel van nieuwe logo’s, nieuwe huisstijlen en bijgewerkte websites. Zij zijn de ideale modeleiders op zaterdag 9 april 2022, het moment waarop we weer duizenden 90’s-lovers verwachten op een nieuw feestje. Vanaf vandaag kunnen daarvoor tickets besteld worden op www.ilovethe90s.be.

De line-up wordt later bekendgemaakt.

Verkoop tickets I Love The 90's(2022)

‘I love the 90’s – The party’ vindt plaats op zaterdag 9 april 2022 in de Trixxo Arena Hasselt. Verkoop van tickets, vanaf 41,90 euro (inclusief reservatiefee). Voor groepen (vanaf 25 personen) zijn er speciale voorwaarden en tarieven. Meer info: www.ilovethe90s.be