...

DJ Ward opent vrijdag Club Versuz

DJ Ward uit Diepenbeek opent vrijdag

DJ Ward uit diepenbeek opent vrijdag Club Versuz. Goed nieuws voor de vele feestvierders die de dans hebben gemist, want vrijdag verandert de Coronale Barometer van code rood in oranje en is het weer mogelijk om in disco’s en clubs te dansen. DJ Ward uit Diepenbeek speelt vrijdagavond als eerste tijdens het heropeningsweekend in Hasseltse club Versuz. “Heel bijzonder want de laatste keer dat ik daar speelde was eind november een studentenavond. Ik weet nog steeds niet welk nummer ik ga draaien”, vertelt de man met Kortessemse roots enthousiast. Ook DJ Ward kijkt uit naar zaterdag 14 mei 2022, waar hij opnieuw een vaste waarde zal zijn op Trixxo Arena Hasselt’s “I Love the 90s”. “Twee jaar op rij had ik nooit gedacht dat ik geen oudejaarsavond zou draaien. Mijn laatste dj-optreden was eind november, een studentenavond in club Versuz Hasselt.

DJ Ward (5)

Meer dan 25 jaar draaitafelervaring

Vrijdag speel ik  op dezelfde plek mijn eerste nieuwjaarsset, en het voelt echt speciaal”, zegt DJ Ward. Met meer dan 25 jaar draaitafelervaring, stond de DJ op bijna alle grote festivalpodia en clubs in België, evenals zijn eigen club in Malmedy, als eerste op de ‘play’-knop te duwen in Hasselt. “Ik moet nog bedenken met welk nummer ik mijn DJ-set ga beginnen. Het wordt iets met het woord ‘free’ erop (lacht). Je voelt al een bepaalde sfeer en spanning. Op sociale media zie ik en lees dat veel mensen dansen en feesten missen, het wordt hoe dan ook een bijzondere avond. Het wordt hoe dan ook een bijzondere avond. Laten we een gezonde spanning behouden zodat we eindelijk een einde kunnen maken aan een moeilijke tijd. Lastig want na de vorige lockdown mochten dj’s weer draaien, maar niet snel daarna was het weer gedaan. ” DJ Ward herinnert zich nog levendig hoe het eerste feest na het einde van de eerste lockdown was: “Het publiek was krankzinnig”.

Ik heb het echt gemist

Vorig jaar speelde ik mijn eerste optreden in mijn woonplaats Diepenbeek, toen ik aanwezig was bij het veelbesproken test festival “Boer zoekt bier”. De adrenaline en de reacties van het publiek waren geweldig. Na zo’n lange pauze moest ik er echt van bijkomen (lacht). Ik heb het echt gemist. Na vrijdag denk ik en wou dat we voor altijd weg waren.” Begin maart heb ik weer een groot evenement op de agenda in Luik, zaterdag 14 mei 2022 in de Trixxo Arena Hasselt met een nieuwe editie van “I Love the 90s” “, ik ga weer het brein achter de draaitafel zijn . Het wordt ook een feest dat mensen niet willen missen. Naast de jaren negentig muziek hebben we weer een aantal bijzondere namen die binnenkort bekend worden gemaakt. Het eerste wat we gaan doen is in de Club Versuz, genieten op vrijdagavond.

DJ Ward (6)

DJ Ward kan je volgen op Facebook  en Instagram. Meer info vind je ook op www.djward.be