...

Caroline Rigo, over het nieuwe Hasseltse Café Beauté

Caroline Rigo verhuist naar andere locatie

Caroline Rigo, over het nieuwe Hasseltse Café Beauté: “De gepersonaliseerde koffies zijn the talk of the town!”. Zes jaar geleden vertegenwoordigde Café Beauté Hasselt van meet af aan een vertrouwde plek waar vrouwen hun innerlijke schoonheid ook aan de buitenkant laten weerspiegelen. Een verhuizing van de Maastrichterstraat naar een ruim opgezette locatie in Zuidzicht was onvermijdelijk omdat deze vrouwen gemakkelijk momenten van plezier en beleving konden vinden: “We bestaan ​​al een tijdje en hadden dringend behoefte aan meer ruimte voor onszelf en onze klanten. De stappen die we nemen zijn nu meer dan alleen verhuizen. Op Zuidzicht kunnen we eindelijk de complete totaalbeleving aanbieden. Zo kun je vanaf nu schoonheidsbehandelingen uit onze salon combineren met vele aanvullende diensten.

Caroline Rigo en de vernieuwde zaak

Huidverbetering, Wenkbrauwen, make-up op maat

Denk aan huidverbetering, Wenkbrauwen, make-up op maat of nagelbehandelingen. Ook vind je hier bij ons het complete assortiment van onze cosmeticamerken Cent Pur Cent en i.am.klean. Nieuw is dat onze bezoekers volop kunnen genieten van hapjes en drankjes in de eetzaal. Ik heb gehoord dat onze gepersonaliseerde koffies erg populair zijn en dat ze nu zelfs het gesprek van de dag zijn”, zegt zakenvrouw Caroline Rigo. De verhuizing van Café Beauté naar het adembenemende Zuidzicht betekende een flinke investering: in nieuwe producten en vrijwel constante werving van nieuwe medewerkers, investeren we ook in onze klanten door middel van verhuizingen. Naast het filiaal dat vorig jaar in Knokke werd geopend, is het nieuwe Café Beauté Hasselt een prachtige flagshipstore waar we trots op zijn. De toekomst zal het leren, maar in principe zijn er nog genoeg plekken om het belevingsconcept Café Beauté verder te promoten.

De heerlijk geurende, gepersonaliseerde koffie

Het staat sowieso op ons lijstje”, zegt de gemotiveerde en ambitieuze Caroline Rigo enthousiast. Toen we haar vroegen hoeveel ze precies had geïnvesteerd in haar vernieuwde Café Beauté Hasselt, was haar reactie gemengd, maar als je de extensie Hasselt Zuidzicht binnengaat, is het duidelijk dat het veel geld is. “Eindelijk hebben we ruimte om beautyliefhebbers het beste te verzorgen, verwennen en behandelen. Hier kunnen we niet alleen gezichtsbehandelingen verzorgen. Hier hebben we ook ruimte om de huid, onze wenkbrauwen, kapsels, nagels, make-up op maat en heel veel extra’s. Ik ben erg blij en enthousiast over het cateringgedeelte (lacht), ons nieuwe cateringconcept wordt hier duidelijk gewaardeerd. Op een paar dagen tijd zijn we er blijkbaar al in geslaagd om de appartementsbewoners op Zuidzicht te overtuigen van de heerlijk geurende, gepersonaliseerde koffie die we hier aanbieden.

Caroline Rigo en de gepersonaliseerde koffie

Met haar inmiddels groeiende staf van 35

Het is erg populair en het gaat nu over de stad (lacht). Alle mensen zijn er dol op, maar ook op alle producten in onze cosmeticalijn (Cent Pur Cent, i.am.klean., Rigorgeous), die je hier vindt”, zegt Caroline Rigo. Met haar inmiddels groeiende staf van 35 Samen met het vaste team, is de Limburgse topondernemer en finalist van de “Limburgse Jonge Ondernemers” JCI Award en zet zich vol in op nieuwe avonturen.” Naast het investeren in onze eigen gebouwen is onze ervaring verdrievoudigd. We hebben echt meer ruimte om onze bezoekers zoveel mogelijk te ontzorgen. Er zijn meer stands en we hebben dit initiatief ook gebruikt om extra training te geven aan de meisjes waarmee we werken om ze professioneler te maken”, aldus Caroline Rigo.

De bezoekers zijn laaiend enthousiast

De reacties van de bezoekers op de vernieuwde, verruimde Café Beauté Hasselt zijn na enkele dagen nog steeds laaiend enthousiast. Niet alleen de Hasselaren, maar ook bij gelegenheidspassanten valt de originaliteit en de creatieve invulling van het concept en de totaalbeleving bijzonder in de smaak. “Geweldig als je binnenkomt en merkt dat alles werkt. Zodra je de deur opent, begint de beleving. Een foto van jezelf op de koffie, dat maakt het heel persoonlijk, dat vind je hier van die bijzondere dingen.Je deelt het niet alleen op sociale media, maar je vertelt je vrienden dat ze de volgende keer met je meegaan (lacht)”, zegt een 30-jarige bezoeker uit Kempen enthousiast. De vernieuwde Café Beauté Hasselt vind je op Zuidzicht, op het Scheepvaartplein, en is buiten op zondag ook dagelijks geopend van 9u00 tot 18u00 en op donderdagavond tot 20u00.

Foto’s: House Of Entertainment

Meer info vind je op www.cafebeaute.be.