...

Patje Krimson en Davy Gilles gaven Valentijnscadeau

Patje Krimson en Davy Gilles geven Valentijnscadeau

Patje Krimson en Davy Gilles gaven dit Valentijnscadeau aan hun vrouwen! Naast traditionele bloemen, geuren, lingerie, diners en bubbels, is de Love Collection van Cent Pur Cent ondernemer Caroline Rigo een nieuwe toevoeging aan de lijst met favoriete Valentijnsdaggeschenken. “Onze belangrijkste doelgroep zijn vrouwen, maar we weten uit ervaring dat ze ook dol zijn op make-up verrassingen die hun partners geven. Valentijnsdag was voor ons de perfecte gelegenheid om onze tijdloze Love-collection te lanceren. Het draait echt om lippen en we houden ervan om het In de schijnwerpers te zetten. Het ziet er trouwens naar uit dat we binnenkort onze mondmaskers mogen afdoen. Nog een reden om voor je lippen te zorgen.

Patje & Davy Valentijn

Herbruikbare hartvormige pads

De Love-collectie bevat een prachtige hydraterende lipgloss, zwarte minerale mascara, opgefriste wimperprimer en 5 schattige, herbruikbare hartvormige pads die je kunt gebruiken om make-up te verwijderen of tonic aan te brengen. We willen vooral mannen aanmoedigen om af en toe natuurlijke cosmetica voor vrouwen te kopen. Ik merkte dat het werkte omdat het afgelopen weekend erg druk was met ons Café Beauté Knokke en onze opgeknapte locatie in Hasselt waar meer mannen – zonder hun partners – over de vloer kwamen”, vertelt Caroline Rigo enthousiast. Sasha Rosen en Loredana, de andere helft van Davy Gilles en Patje Krimson respectievelijk, en hun partners ontvingen ook de Bijou Bisou-box uit de “Love Collection” van Cent Pur Cent. Uit hun posts op sociale media blijkt dat ze er natuurlijk heel blij mee zijn! Daarmee scoorde zowel Patje als Davy goed punten.

De Love Collection vind je in meer dan 600 apotheken, op www.centpurcent.com en in Café Beauté Hasselt en Knokke.

De Love Collection bestaat uit:

Bijou Bisou 

Prachtige hydraterende lipglossen voor dagelijkse subtiele glans. Deze lipglossen zijn verrijkt met voedende ingrediënten om je lippen de hele dag te doen stralen! 6 kleurtjes met namen als Jules, Miss S, Valentina en Sofia zorgen voor very kissable Lips!

Lash Love

Into Eyes? Deze basics mogen dan zeker niet ontbreken! Een mineral mascara in zwart, een vernieuwde lashprimer en een limited uitdraaibaar potlood in Tiramisu!

Lipgloss Bijou Bisou

Een prachtige hydraterende lipgloss voor dagelijkse subtiele glans. Deze lipgloss is verrijkt met voedende ingrediënten om je lippen de hele dag te doen stralen! 6 kleurtjes met namen als Jules, Miss S, Valentina en Sofia zorgen voor very kissable Lips!

Gebruiksaanwijzing: Breng wat lipgloss aan op je lippen met de applicator voor mooie, glanzende en kusbare lippen.

GLOV Heart Pads

GLOV Heart Pads zijn 5 schattige hartvormige herbruikbare cosmetische pads die je kunt gebruiken om make-up te verwijderen met alleen water of je favoriete make-up remover. Ze kunnen ook van pas komen bij het aanbrengen van je toner of tonic! GLOV Heart Pads zijn ideaal voor het reinigen van alle huidtypes, zelfs de meest gevoelige of irritatiegevoelige huid! Hun unieke vorm maakt het mogelijk om make-up te verwijderen, zelfs van de meest moeilijk bereikbare plaatsen. Vanaf nu kunt u alles over niet-milieuvriendelijke wegwerppads vergeten! Het is tijd voor make -upverwijdering die niet alleen vriendelijk is voor uw portemonnee, maar ook voor het milieu! Wassen op 30 graden zonder wasverzachter en niet in de droogkast.