...

Christel uit Walshoutem is stoelgast

Christel ex-borstkankerpatiënt uit Walshoutem

Christel ex-borstkankerpatiënt uit Walshoutem is stoelgast tijdens ‘My Rigorgeous Life’. Christel Trullemans, 56, uit Walshoutem, was deze week make-up artist Laurie’s make-up stoel gast op My Luxurious Life. In 2019 werd bij Christel borstkanker vastgesteld. Vastbesloten om Big K te bestrijden, zijn haar prioriteiten voor een gezonde en stralende huid niet verdwenen. Haar huid werd echter taai en gevoeliger door meerdere behandelingen. “Mijn huid herstelt zich stilaan door het gebruik van natuurlijke producten. Ik wilde het ook uitbreiden naar mijn make-up, dus ging ik op zoek naar een natuurlijke make-uplijn. Vertel me van andere patiënten dat Cent Pur Cent is wat ik zocht, zei Dappere Christel. Zonder een seconde te aarzelen sprong Laurie in de roze saloon van Caroline Rigo, een bekende top make-up artist, de promotor achter Cent Pur Cent, en anderen, vol goede moed, met een make-uptas vol gouden tips. Samen gaan ze aan de slag in de zoektocht naar de ideale producten voor Christel en haar gevoelige huid.

Christel-Trullemans-en-Laurie

Het tweede seizoen van ‘My Rigorgeous Life’

Welke handige tips Laurie geeft, is te zien tijdens de tweede aflevering van het tweede seizoen van ‘My Rigorgeous Life’, maandagvoormiddag om 10u30 op TV Plus. “Oh wauw, dat is echt mooi, het is ook natuurlijk. Ik merkte ook dat mijn ogen prominenter zijn dan normaal. Ik ben echt blij”, zei Christel toen ze zichzelf voor het eerst in de spiegel zag na de make-over. Christel, die zichtbaar blij was, vertelde Laurie. Sinds ze de diagnose borstkanker kreeg, vocht de moeder van drie niet alleen tegen haar ziekte, maar ook tegen haar veranderende huid. Een slimme vrouw die nog volop van het leven geniet, verdient een huid waar ze mee wil werken. Ze heeft de juiste huidverzorgingsroutine onder de knie en heeft nu alleen nog de juiste make-up nodig. Laurie bezoekt Walshoutem en stopt voor Christel. Met goede gesprekken en een gouden make-uppaspoort laat Laurie Christel weer stralen en genieten van de huid waar ze al zo lang mee worstelt.

Een zichtbaar gelukkige, levendige en stralende vrouw

Het resultaat is een zichtbaar gelukkige, levendige en stralende vrouw. De Vlaams-Brabantse meisjes zijn niet de eerste en enige mensen die gelukkig achterblijven na de passage van de “My Rigorgeous Life”-dames. Caroline Rigo en Laurie transformeren al een tijdje vrouwen in een stralend zelf. Vaak zijn deze vrouwen wanhopig op zoek naar hulp en dan kloppen ze op de deur. Het make-upteam van Cent Pur Cent heeft een aantal verschillende algemeen erkende problemen in de afleveringen aangepakt en zal zeker ook talloze kijkers helpen. “Ik sta nog steeds versteld van alle goede reacties die na de uitzending zijn gekomen. Ik heb gemerkt dat de onderwerpen waarmee Laurie en Caroline zich bezighouden echt meer vrouwen hebben geholpen dan we aanvankelijk dachten. Als team zijn we erg trots dat we ervoor kunnen zorgen dat we, als we er niet meer zijn, net zo gelukkig zijn als die vrouwen’, lacht Cynthia Rickmans, presentatrice van ‘My Beautiful Life’, waarvan ‘My Rigorous Life’ er deel van uitmaakt.

Christel-Trullemans

Wekelijks is er een nieuwe aflevering van ‘My Rigorgeous Life’ op maandagvoormiddag om 10u30 te zien op TV Plus. Aflevering gemist? Op de website van TV Plus zijn alle afleveringen terug te bekijken, ook van het eerste seizoen.