...

Nina Butera wordt 18 en viert met nieuwe single

Nina Butera wordt 18

Nina Butera wordt 18 en viert dat met een nieuwe single ‘Wat je met me doet’! Butera – die we nu kennen van haar eigen ijzersterke liedjes en dito stem – wordt in februari 18 en viert dat op dit moment met een gloednieuw nummer getiteld “Wat je met me doet”. Een leuke manier om in een volwassen tram te stappen…
Na een succesvol duet met Dean afgelopen zomer, is ze terug alleen en met een gigantische oorwurm. “We wilden een nummer maken dat dansbaar, modern en vooral een achtergrondtrack was. De wereld veranderde bijna van de ene op de andere dag, maar we wilden nog steeds een modern, funky nummer dat een eerbetoon was aan de jaren ’70 en ’80, zegt ze stralend.

Nina Butera Wat Je Met me Do

De tandem Butera-Severs

“Het is waar dat disco-funk en synth-pop elkaar ontmoeten. De tekst en sfeer van het nummer maken het speelser en speelser. Mag dat niet nu ze volwassen is?”, zegt Christophe, haar producer en co-schrijver tegen met een glimlach. De tandem Butera-Severs is er echter ook in geslaagd om het typische Nina-geluid in zich op te nemen, wat hen in het verleden geen kwaad heeft gedaan. “Voor mij voelt het als de logische volgende stap in mijn carrière. Groeien als persoon, als artiest en als componist. We schrijven de laatste tijd veel samen, Christophe en ik, maar natuurlijk ook voor andere artiesten maar natuurlijk ook voor mezelf”, pocht de altijd sympathieke dame.

Social media Butera
Facebook: https://www.facebook.com/NinaButera.official
Instagram: https://www.instagram.com/nina.butera/
Bookings: boeking@globe-entertainment.be
Website: https://www.ninabutera.be/