...

Nina Butera waagt zich aan een duet met Dean

Nina Butera heeft een heel ambitieus plan met…

Nina greep haar kans naar de hoogste piek met haar nieuwe nummer “Horizon “, ze doet het echter niet alleen … De Vlaamse rebel en Idol Award-winnaar 2007, Dean is haar duet partner!

Hoes Nina Butera ft Dean Horizon

Dean had al andere projecten

Het is even stil geweest rond Dean, maar hij staat nu volledig in het teken van het nieuwe project van de 17-jarige nachtegaal uit Sint-Pieters-Leeuw. “Toen Christophe Severs (Nina’s producer en zoon van…) me Horizon liet zien, had ik eigenlijk nieuwe projecten klaar. Maar bij dit nummer had ik zo’n goed gevoel dat ik besloot om andere projecten “in de wacht te zetten”, zegt Dean. “Ik ken haar en Christophe al een tijdje, maar ik heb nog geen kans gehad om samen te werken tot nu.

gecomponeerd door het schrijversduo Nina-Christophe

Ik ben nu ook de trotse papa van een grote zoon, maar nu wil ik het verhaal van mijn carrière voortzetten en hoop ik een grote hit te krijgen met haar ”, lacht Dean. Hun nieuwste single Horizon is opnieuw gecomponeerd door het schrijversduo Nina-Christophe en levert in moeilijke tijden een hoopvolle boodschap af. “De inspiratie kwam van alle kanten”, zegt Nina.

Christophe Severs is ook optimistisch over de toekomst

Ten eerste symboliseert de horizon een hoopvolle toekomst waarin we ons zullen ontspannen en vrijer zullen zijn. Ten tweede speelt het gevoel van vrijheid ook een rol bij het halen van je rijbewijs en kun je overal heen. Ten slotte kwamen er ook ideeën op tijdens de reguliere avondwandelingen. Christophe Severs is ook optimistisch over de toekomst.

Een glunderende Christophe

“Tijdens de corona beperkingen had ik veel tijd om liedjes met haar te schrijven en soms voel je gewoon dat het lied magie in zich heeft. Deze zomer hebben we ook bewust besloten om een ​​sneller en pakkend nummer te maken, dat zal worden uitgevoerd door twee mega-getalenteerde artiesten. Dit mag je niet missen, toch? aldus een glunderende Christophe.

Zomerhit-nominatie in 2020

Beide artiesten beschikken trouwens al over een heel mooi palmares. Zo scoorde Dean de laatste jaren grote hits met “Déjà Vu”, “Milf”, “Kristal”, “Enkel zon” en nog andere gekende nummers. Met dit duet is zij intussen ook al aan haar 9de Nederlandstalige single toe, waarvan verschillende een plaatsje in de Vlaamse top 10 konden behalen en was er  tevens een Zomerhit-nominatie in 2020.

‘Horizon’, de nieuwe single van Nina Butera en Dean, kan u HIER beluisteren op alle grote streamingplatformen en vanaf morgen op Spotify.

Facebook
https://www.facebook.com/NinaButera.official/
https://www.facebook.com/dean.delannoit?locale=nl_NL

Instagram 
https://www.instagram.com/nina.butera/
https://www.instagram.com/deandelannoit/

Website Christophe Severs
https://www.hallroundstudios.be