...

Lucki Luc en FM Goud feesten in mei

DJ Lucki Luc keert na 20 jaar terug naar de oude liefde

Lucki Luc ((feest DJ) en FM Goud maken van mei een echte feestmaand. De populaire Truiense Feest DJ Lucki Luc keert na 20 jaar terug naar de oude liefde en wordt in mei weer dj op FM Goud. Dit wordt een bijzondere samenwerking, wanneer de uitzendstudio van het Peerse Bruegel House vele auditieve confettikanonnen zal laten afgaan. Party DJ Lucky Luc zal op 7 mei 2021 (vrijdag) 20 weken aaneengesloten mixen en de grootste popsongs bespreken van 19.00 uur tot 20.00 uur. “Dit is een geweldige kans om mijn ding te doen op een van de grootste Limburgse radiostations. De luisteraars kunnen ook van tevoren reageren en hun favoriete liedjes bezorgen via mijn sociale media en de sociale media van het radiostation. Zo zullen de komende weken interactief zijn. “Ik kijk er nu al naar uit” aldus Feest DJ Lucki Luc.

Lucki Luc en FM Goud feesten in mei - Feest DJ Lucki Luc

DJ Lucki Luc brengt nieuwe remixen

DJ Truiense Feest Lucki Luc begon zijn carrière als radiomaker en staat nu in heel Vlaanderen bekend als een echte sfeermaker. De populaire dj speelde de afgelopen jaren op grote festivals als Tomorrowland, Dance D-Vision, Hype-O Dream, Kamping Kitsch Club en Moose Bar XXL in het Sportpaleis in Antwerpen. Hij is ook het bekende gezicht en uithangbord van nachtclub McQueen in Borgloon. Naast het uitbrengen van nieuwe remixen en mash-ups, nam hij ook deel aan veel live-uitzendingen ten tijde van de coronatijden. Hij speelde voor McQueen, maar stond ook achter de draaitafels op het Tomorrowland online festival “Around The World”. “Het was geweldig om daar aan mee te werken. Ik had toen ook hele leuke reacties ”, zegt hij lachend.

Een gratis remix van Eddy Wally’s“ Chérie ”

Lucki Luc en FM Goud feesten in mei - Hoes DJ Lucki Luc Cherie remix

Ondertussen gaan de vaccinaties en het aantal besmettingen de goede kant op, al moeten we nog even geduld hebben voordat we terug kunnen naar de feesten. In afwachting van verdere verspilling, is Feest DJ Lucki Luc verheugd om mensen nu al op te warmen met heerlijke feestmixen. “Misschien zijn dit de ‘laatste honderd dagen’ dat we op ons tandvlees moeten bijten voordat alles weer normaal zal worden. Ik geloof het en ik heb het gevoel dat veel mensen het uitgaan hebben gemist en een extra sfeer nodig hebben ”, zegt DJ Lucki Luc. Hij bracht in februari een gratis remix van Eddy Wally’s“ Chérie ” en liet deze los  op de Vlaamse feestvierders. “Om de verwachting van echte feesten in te halen, ben ik blij dat ik weer bij mijn roots ben en is het een grandioos idee van FM Goud om van mei een feestmaand te maken.

DJ Lucki Luc op vrijdag 7 mei 2021 met de grootste “Schlagerhits”

Elke vrijdagavond kunnen luisteraars tussen 19.00 en 20.00 uur veilig naar mijn feestmixen luisteren op de radio en internet. Een uur op volle toeren, telkens met een nieuw muziekthema dat in de mixen is opgenomen. We beginnen op vrijdag 7 mei 2021 met de grootste “Schlagerhits”. Een week later kun je helemaal los gaan op de beste après-ski. Daarna schakelen we over naar de “beste feestklassiekers” en op 28 mei 2021 eindigen we in de studio met de beste “90s hits”. En ja hoor, tijdens het mixen ga ik mensen aanzetten en zo gek maken dat ze meteen dansen in hun huiskamer of in de tuin, als het mooi weer is.

Een set Feest DJ Lucki Luc

Ook Michel Vanderfeesten van FM Goud verheugt zich op een bijzondere samenwerking. “Iedereen die ons kent en ons volgt, weet dat we als station een feelgood-radio zijn. Onze dj’s en muziek ademen dit gevoel uit en daarom waarderen mensen ons. We merken het in deze uitzonderlijke tijden waarin radio meer dan ooit een constante vriend is geworden. In mei gaan we nog een stap verder en ruilen we ons “Fout Kwartiertje” in voor een set Feest DJ Lucki Luc. We verwelkomen hem met open armen in onze studio’s en ik ben ervan overtuigd dat het 4 grandioze vrijdagavonden in de ether zullen zijn.

Lucki Luc en FM Goud feesten in mei - FM Goud

Favoriete liedjes op vrijdagavond

Terwijl we wachten om terug te feesten, zijn dit uitstekende muzikale vitamines. Dankzij onze radio-uitzending kan iedereen ter wereld meeluisteren en plezier maken. ” Voor de thema-uitzendingen kan iedereen vooraf zijn aanvraag indienen. “Als radiostation staan ​​we graag dicht bij onze luisteraars en dat doen we ook tijdens de dj-sets van Feest DJ Lucki Luc. Via Facebook en Instagram FM Goud stuur je jouw favoriete liedjes op vrijdagavond van maandag tot en met vrijdag uit. Wacht niet, reageer gewoon snel en doe mee ”, zegt Michel Vanderfeesten.

De eerste aflevering is gewijd aan “Schlager-hits”

“Party DJ Lucki Luc’s roadshow” is elke vrijdagavond in mei te beluisteren op FM Goud, tussen 19.00 en 20.00 uur, maar ook op www.fmgoud.be en de Radioplayer app. De uitzending begint op vrijdag 7 mei 2021. De eerste aflevering is gewijd aan “Schlager-hits”. De themaprogramma’s bevatten dan “Après-skihits” (14 mei), “De beste feestklassiekers” (21 mei) en “De beste hits van de jaren 90”.

Feest DJ Lucki Luc is exclusief te boeken bij House of Entertainment