...

DJ Lucki Luc maakt nieuwe versie van Chérie

Feest DJ Lucki Luc maakt nieuwe versie van Chérie.

Feest DJ Lucki Luc: “Ik denk dat Eddy Wally deze versie van” Chérie “leuk zou hebben gevonden! Deze maand is het Valentijnsdag, en vieren we meestal carnaval. Het is 5 jaar geleden dat we afscheid moesten nemen van Eddie Wally. Truiense Feest DJ Lucki Luc koos het heerlijke “Chérie” van de “Voice of Europe” uit om te bewerken. Eddy’s hitsingle uit 1966 en 1995, die dankzij de remix “Chérie is in da house” opnieuw een hit werd.

Feest DJ Lucki Luc (Foto: House Of Entertainment)

Als Eddy Wally optrad was het Ambiance

“Ik zag hem een ​​paar keer waar ik draaide, en hij kwam optreden. Als Eddy optrad was het altijd ambiance verzekert “. Het was ongelofelijk hoe hij de massa kon entertainen. Verscheen Eddy op het op de podium dan  werd het publiek gek. In plaatsen zoals de Mac Queen discotheek zag ik vaak hallucinante scènes van mensen die alles deden om foto’s met hem te maken. Dankzij internet kan zijn muziek blijven bestaan. Ik merk dat wanneer jonge mensen plaatjes komen vragen er steevast één van Eddy Wally bij is.

Valentijn is het een uitstekende tijd om “Chérie” te remixen

Met de komst van Valentijn is het een uitstekende tijd om “Chérie” te remixen. Voor zover ik het kan inschatten, denk ik dat Eddy deze versie leuk zal gevonden hebben. Voor mij is dit een eerbetoon aan een goede man en een topartiest. Als ik cherie draai, kan ik me voorstellen dat hij voor me op het podium staat en luidkeels meezingt. Man, hoeveel hield Eddie Wally van zijn optredens. Net als het publiek had hij het naar zijn zin, hij liep van achter de discobar naar het podium en zag er prachtig uit. Als ik erover nadenk, boeit het me nog steeds, het was zo cool.​

DJ Lucki Luc maakt nieuwe versie van Chérie - Hoes DJ Lucki Luc Cherie

wachten op de eerste grote bijeenkomst

De vaccinatie staat voor de deur, hoewel we nog moeten wachten op de eerste grote bijeenkomst, is het vertrouwen en enthousiasme groot. ” Voor de lente en de zomer is het nog afwachten, maar er zullen in de herfst veel nieuwe aanvragen binnen lopen. Ik kijk met spanning uit naar de MOOSE BAR XXL in het Sportpaleis van Antwerpen op 25 september. Er zijn veel dingen die weer opduiken of nieuw in de startup zitten. We veronderstellen dat het doorgaat, want ieder van ons heeft nood aan een goed feest.

Gratis downloaden op Valentijnsdag

In de afgelopen weken heb ik deelgenomen aan een aantal live-streams, maar zonder publiek is de situatie anders. Ik mis het publiek en net als veel van mijn collega’s ben ik klaar om er terug in te vliegen. Wat mij betreft, omdat het enthousiasme echt groot is, kan ik morgen opnieuw starten. Wie niet kan wachten kan mijn Eddy Wally-klassieker “Chérie mix” gratis downloaden op Valentijnsdag en het non-stop blijven afspelen. Het is een perfecte remedie in afwachting van de échte feestjes, maar die komen eraan!”, zegt Feest DJ Lucki Luc enthousiast.

Feest DJ Lucki Luc