...

Sfeervolle ballade ‘Tussen Jou & Mij’ van Nina Butera

Sfeervolle ballade ‘Tussen Jou & Mij’ van Nina Butera. Nina Butera pakt uit met nieuwe sfeervolle ballade ‘Tussen Jou & Mij’. Nina Butera – die binnenkort 17 wordt – groeit en evolueert mee met haar muziek. Ook dit keer brengt ze een Nederlandstalige popsong met een internationale sound die baadt in de R&B sfeer, met als titel ‘Tussen Jou & Mij’. Na de happy vibes van ‘Dat Gevoel‘ grijpt de getalenteerde zangeres uit Sint-Pieters-Leeuw terug naar oprechte emoties. Haar nieuwste single vertelt het verhaal van een onvermijdelijke en emotionele break-up, over een harde waarheid moeten brengen, ééntje die pijn doet…

Nina Butera
(Foto: Buzzard)

Nina Butera in zowat alle Nederlandstalige hitparades

Met hits (zoals ‘Terug Bij Mij’, ‘Van Vooraf Aan’, ‘Dat Gevoel’…) in zowat alle Nederlandstalige hitparades mogen we Nina intussen beschouwen als een gevestigde waarde. Ongelofelijk dat een jongedame van 16 jaar dit nu reeds behaalde. Sinds kort schrijft ze trouwens ook zelf mee aan haar songs, samen met Christophe Severs, haar producer. Dankzij het feit dat ze zelf meeschrijft, kan ze haar singles met extra veel ziel inzingen. “Wij hebben niet stilgezeten tijdens de corona lockdown”, zegt Nina. “Het gemis aan optredens compenseerden we met vele compositie- en studiosessies.

Christophe Severs producer van Nina Butera

Daaruit zijn heel wat nieuwe en mooie songs ontstaan.” De studio van Christophe had ook te lijden onder de crisis, maar ook hij heeft die extra tijd met beide handen aangenomen om te schrijven met Nina. “Er zijn een paar echte pareltjes bij en eentje ervan is ‘Tussen Jou & Mij’. Het is een song met een zwoele en meeslepende beat, die volgens mij zowel volwassen als catchy is”, vertelt Christophe. Voor de zomer heeft het duo reeds concrete plannen: “Ik hoop vooral zo vlug mogelijk terug op een podium te kunnen staan, maar ook singlegewijs zijn wij klaar voor de zomer”, glundert Nina.

Voor de videoclip rekende de tandem “Butera-Severs” terug op de professionele aanpak van CameraWorks.

Sfeervolle ballade 'Tussen Jou & Mij' van Nina Butera - Logo Buzzard