...

5 redenen om te kiezen voor een bartafel in huis

bartafel in huis

5 redenen om te kiezen voor een bartafel in huis

Bartafels zijn helemaal hot! Ze zijn klein en dat biedt natuurlijk de nodige voordelen. Daarnaast zijn ze werkelijk prachtig om te zien en kun je ze in veel verschillende soorten kopen! Wil je hier alles over te weten komen? Dan moet je absoluut verder lezen want wij hebben de grootste voordelen voor je op rij gezet!

1. Ze zijn er in veel verschillende soorten

Een bartafel is te koop in elke smaak die je maar wenst. Dat zorgt dat de bartafel in vrijwel ieder interieur thuis hoort. Je kunt denken aan een prachtig rustieke bartafel, moderne bartafel of wat dacht je van de industriële bartafels met een geweldige uitstraling. Je kunt ze dus helemaal laten opnemen in elke huiskamer. Waarbij ook de aankleding natuurlijk van belang is. Gebruik eens wat prachtige kleuren om er een echte blikvanger van te maken!

2. Je kunt ze op vrijwel iedere plek neerzetten

Een bartafel kun je op vrijwel iedere plek neerzetten. Ze nemen weinig ruimte in en je kunt er bijbehorende krukken bijkopen die weinig ruimte innemen. Zo maak je er in een handomdraai een geweldig geheel van dat helemaal naar wens is.

3. Weinig ruimte is vanaf nu geen goed excuus meer

Dat ze weinig ruimte innemen is absoluut een reden om voor een bartafel te kiezen! Want je gaat er ondanks het compacte geheel veel plezier van hebben. Weinig ruimte in huis hebben is dus geen enkel excuus meer om een bartafel aan je voorbij te laten gaan.

4. Een multifunctionele toepassing

Je kunt een bartafel op veel manieren toepassen. Je kunt er een neerzetten als aankleding, maar ook heerlijk aan eten of een drankje doen met vrienden en familie. Daarnaast kun je ze ook gebruiken om ruimtes van elkaar te scheiden. Waarbij je toch een mooie doorkijk geniet maar toch een scheiding hebt. Handig als je bijvoorbeeld een open keuken hebt.

5. Ze staan voor gezelligheid

Een bartafel in huis staat absoluut voor gezelligheid. Je kunt er heerlijk aan tafelen met elkaar. Maar ook aan staan onder het genot van een hapje en drankje. Of wat dacht je van een heerlijk wijntje op de zaterdagavond met vrienden of vriendinnen. Waarvoor je een bartafel ook gaat gebruiken, dat het gezellig wordt, daar ben je van verzekerd!