...

Hunter Falls schiet uit de startblokken

Hunter Falls heeft 6 solonummers

Hunter Falls schiet meteen uit de startblokken in 2022 en spreekt via zijn muziek openlijk over moeilijke momenten. Het ging snel bij Hunter Falls, ondertussen heeft de Leuvense singer-songwriter heel wat nieuwe liedjes geschreven in een tijd dat optreden bijna onmogelijk was. Veel nummers zijn via verschillende digitale kanalen uitgebracht, wat hem geen windeieren legt. “Ik merk dat er veel naar mijn nummers wordt geluisterd, vooral via Spotify. Ik denk dat het komt door de consistentie van mijn releases. Elke 2 maanden een nieuw nummer. In 2021 zijn dat 6 solo-nummers. Ook schrijf ik vaak met dj-producer Peter Luts (Lasgo/Ian Van Dahl) Het zijn drukke tijden!”, aldus Hunter Falls enthousiast.

Hunter Falls schreef bijna alle teksten zelf

 Hoes Hunter Falls

Hunter Falls schreef bijna alle teksten zelf. Hij haalt vaak inspiratie uit het dagelijks leven, dus veel van zijn woorden kunnen de kwaliteit van leven verbeteren. “Mijn nieuwe single ‘Stay The Night’ gaat over onze kwetsbare momenten. Soms voelen we ons eenzaam en verloren. Als je weet dat iemand om je geeft, maakt dat een verschil. Ik had ook die moeilijke momenten. Dan heb ik het vaak over blij zijn dat Ik kan rekenen op de steun van mijn vriendin. Ze steunt me zo goed in alles wat ik doe. Daarom draag ik dit nummer aan haar op.” Spotify is een integraal onderdeel van de hedendaagse muziekwereld. Veel onafhankelijke artiesten maken graag gebruik van de mogelijkheden die Spotify kan bieden door middel van zijn geavanceerde algoritmen.

Spotify beveelt muziek aan aan potentiële fans

“Toen we naar de Spotify-gegevens keken, zagen we een groeicurve. Het was zeer bemoedigend. Spotify beveelt muziek aan aan potentiële fans die ‘waarschijnlijk’ geïnteresseerd zijn in je muziek. Op basis van luistergedrag personaliseert het algoritme de afspeellijsten van de muziek die je gaat horen. Door consequent pops te posten en af ​​en toe te schreeuwen via sociale media, merk ik dat steeds meer mensen mijn muziek vinden via streamingplatforms. Ik realiseer me dat het sneller kan gaan, maar mijn doel is niet zoveel mogelijk volgers. Ons doel is om zoveel mogelijk mensen daadwerkelijk te laten profiteren van de boodschap in mijn muziek en van mijn muziek te genieten”, besluit Hunter Falls.