...

Holiday On Ice mocht toch doorgaan

Holiday On Ice mocht doorgaan

Holiday On Ice mocht toch doorgaan maar met aangepaste maatregelen. Iedereen hield vrijdagochtend de adem in want plots kwam op drie weken tijd het overlegcomité van de regering voor de derde keer samen. En met deze bijeenkomst kon het nog alle richtingen uit, van beperking van capaciteit tot helemaal verbieden. Alle mogelijkheden lagen op dat moment nog op de tafel. Eén ding was wel al zeker de namiddagvoorstelling van vrijdag 3 december die kon toch gewoon plaats vinden.

Première Holiday On Ice

Het verlossend bericht

Rond 14.30 kwam dan eindelijk het verlossend bericht dat Holiday On Ice toch zou kunnen doorgaan. Voor de zaterdag en de zondag werd er voor grote evenementen de capaciteit teruggedraaid naar 3.500 toeschouwers voor het weekend en vanaf maandag werd dit nogmaals beperkt tot 200 toeschouwers binnen. Maar gelukkig stonden alle shows van Holiday On Ice geprogrammeerd voor het weekend. Er ging dus een zucht van verlichting door de organisatie van het gebeuren vermoeden we.

Familie-ijsshows in Antwerpen

Dus wij op zaterdag richting Antwerpen naar de Lotto arena voor de nieuwste show Holiday On Ice Supernova. Na bijna zeven jaar keerde de vernieuwde ijsshow eindelijk terug naar België. Wat nog belangrijker is, is dat Holiday On Ice’s nieuwe show “Supernova” zijn Europese tour hervatte in de Lotto Arena in Antwerpen. Met Supernova zetten ze de lange traditie van familie-ijsshows in Antwerpen voort. “Zowel de toeschouwers als wijzelf hebben ook wij goede herinneringen aan Holiday On Ice in de Lotto Arena”, zegt Chris Bergs van de Sportpaleis Group.

Première Holiday On Ice

Adembenemende acrobatiek en prachtige kostuums

“Daarom zijn we erg blij om de familieshow Supernova met Dag Allemaal terug te mogen verwelkomen in de Lotto Arena. Interessante verhalen, adembenemende acrobatiek en prachtige kostuums maken deze show ook een ideale keuze voor families of uitjes met vrienden, met kinderen of kleinkinderen. Kortom deze show “Supernova” is geschikt voor jong en oud. Eindelijk na zeven jaar afwezigheid waren ze nog eens te gast in Vlaanderen.

Kelly Phaff en Denis

Ook de deelname van Kelly Pfaff en de Belgium Got Talent winnaar Denis deed menig toeschouwer afzakken naar de Lotto Arena. In de verbluffende Supernovashow zat het publiek op het puntje van zijn stoel. 40 internationale artiesten waren niet alleen op maar ook boven de piste te zien. Voor de voorstelling werd een speciale hightech 3D-decoratie ontwikkeld en werden meer dan 400 spectaculaire kostuums ontworpen. Eigenlijk had je geen ogen genoeg om naar het spektakel te kijken.

Premiére Holiday On Ice Kelly Phaff (1)

Foto Kelly Pfaff: Padi Show

Ook zoals sommige artiesten de dames boven hun hoofd staken en dan nog met één hand was adembenemend. Je moet het zelf gezien hebben om het te geloven. Regelmatig moest ik eraan denken dat al deze kunsten vertoond werden op ijs, terwijl het al moeilijk genoeg is op de gewone begane grond. We waanden ons zowaar in de Cirque du Soleil alleen speelde alles zich op en boven het ijs af. En terwijl iedereen zijn uiterste best deed ging het zowaar nog sneeuwen boven de piste. We hopen maar één ding en dat is dat we weer geen zeven jaar moeten wachten alvorens Holiday On Ice terug in Antwerpen neerstrijkt.

Meer foto’s klik hier