...

Elisabeth uit Hasselt hoopt op gouden tip

Elisabeth uit Hasselt

Elisabeth uit Hasselt hoopt op een gouden tip in zesde aflevering van ‘My Rigorgeous Life’. Elisabeth Vanvelk is de volgende in de make-upstoel van Caroline Rigo. Caroline is een bekende zakenvrouw en top visagiste die vrouwen wekelijks helpt bij beauty-noodgevallen. Deze keer had de Hasseltse make-upprofessional geen lange rit in haar roze wagentje voor de boeg, want ook Elisabeth komt uit Hasselt. De 25-jarige jongedame is niet alleen gepassioneerd over haar job als opvoeder voor jongeren met autisme, maar ook vol liefde voor haar vriend Ma Teng die bij haar inwoont. Behalve mascara is Elizabeths leven goed onder controle. “Elisabeth is een echte make-upfan, ze heeft veel make-up, maar toch heeft ze ons gebeld. Haar mascara loopt altijd uit, en dan ziet ze er overdag uit als een panda. We gaan dit probleem vandaag voor haar oplossen, zegt Caroline Rigo bemoedigend aan het begin van de aflevering.

Elisabeth Vanvelk

Alleen maar positieve reacties

Elizabeth hoopte een gouden tip te krijgen, maar ze kreeg er drie. Na het zien van de resultaten was ze niet alleen zeer tevreden, maar beloofde ze ook elke dag de tip “schoonheidspaspoort” te gebruiken. De twee dames van Hasselt zijn te zien op TV Plus op vrijdag 3, 21 december om 17.30 en 21.30 uur. “Nou, het is heel goed, de kleur past zelfs heel goed bij mijn kleding. Veel glitter, hier hou ik van”, reageerde Elizabeth toen ze haar nieuwe feestlook voor het eerst zag. Sinds enkele weken krijgt Caroline alleen maar positieve reacties van vrouwen die ze heeft geholpen. Elke enthousiaste dame sprak haar dankbaarheid uit voor haar eindresultaten en beweerde echte hulp te hebben gekregen van Hasselts topvisagiste. Elk van deze vrouwen heeft verschillende schoonheidsproblemen en die moeten ze samen met haar oplossen.

The Rigorgeous Rescue Kit

In de afgelopen afleveringen is de lachlijn weggewerkt, zijn littekens verwijderd, zijn moeilijke huidtypes gecompenseerd, enzovoort. Vrouwen kunnen alleen ten volle stralen als ze weten dat ze er goed uitzien en met een oncomfortabele, falende make-uplook is dat onmogelijk. Elizabeth zelf zei bij voorbaat “Ik hoop een gouden tip te krijgen”, ze kreeg het twee keer en het was erg dik. Voordat Caroline terugging naar haar roze winkelwagentje om naar het volgende meisje in nood te gaan, leerde ze de 25-jarige jongedame uit Hasselt een belangrijke les: “Nu rest me enkel nog jouw 3 roségouden tips mee te geven, zodat jouw mascara nooit meer uitloopt.” De juistheid van deze tips is vrijdag te zien in de zesde aflevering van “My Rigorgeous Life”. Vanaf nu is My Beautiful Life Makeup Kit ook te koop bij TV Plus Shop. In “The Rigorgeous Rescue Kit” vinden dames alle benodigdheden voor een perfecte look!

My Rigorgeous Life’ is elke week te zien op vrijdagavond tijdens ‘My Beautiful Life’ om 17u30 en 21u30 op TV Plus. De ‘My Beautiful Life’ make-upbox ter waarde van €156 is te koop via www.tvplusshop.be voor slechts €99.