...

Kelly Pfaff special guest op Holiday on Ice!

Kelly Pfaff Schittert in Holiday On Ice “Supernova”

Kelly Pfaff schittert in nieuwe show Holiday on Ice SUPERNOVA! Holiday on Ice, ’s werelds grootste schaatsspektakel, nodigt ook dit jaar weer bijzondere gasten uit België uit om deel te nemen aan hun ijsshow. Eerdere versies waren onder meer met Belle Perez (2008), Staf Coppens en Monique van der Velden (2010) en Peter Van de Veire (2013). afgelopen dinsdag werd aangekondigd dat Kelly Pfaff de schaatsen zal aantrekken en een hoofdrol zal spelen in de nieuwe ijsshow “SUPERNOVA!” die op 3, 4 en 5 december in de Lotto Arena wordt gehouden.

Kelly Phaff

Ook al is het voor Kelly 15 jaar geleden

Kelly Pfaff heeft de beste herinneringen aan haar deelname aan maart 2007. “15 jaar geleden had ik een onverwachte superervaring als gastschaatsster op Holiday on Ice – dat was toen na mijn deelname aan Dancing on Ice”, vertelt Kelly Pfaff. “Een paar weken geleden, toen ik werd uitgenodigd om dit jaar in de Holiday On Ice’s show-SUPERNOVA als speciale gast op te treden was ik aangenaam verrast Aldus Kelly! Omdat ik van uitdagingen houd – ook al is het 15 jaar geleden – weerhield het me er niet van om stof van mijn schaatsen te verwijderen.

Geen leeftijdsgrens op de show “Holiday On Ice”

Ik had ze nog steeds en liet ze opnieuw slijpen. Ik wist aanvankelijk niet welk gevoel het mij opnieuw zou geven. Maar het was een heel goede ervaring, heel interessant, en ik dacht: waarom niet. Net als de bezoekers staat er geen leeftijdsgrens op de show “Holiday On Ice”. En als je dan als schaatsster goed wordt begeleid, wordt zo’n uitdaging een heel fijn avontuur.” Na een periode van zeven jaar keert het vernieuwde Holiday on Ice in december terug naar België.

Holiday On Ice Supernova

De nieuwe show SUPERNOVA

Meer zelfs, de nieuwe show SUPERNOVA! van Holiday on Ice hervat zijn Europese tournee in de Lotto Arena in Antwerpen. Met Supernova zetten we de lange traditie van gezinsgerichte ijsshows in Antwerpen voort. “Zoals veel bezoekers hebben ook wij goede herinneringen aan de ijsshow in de zaal”, zegt Chris Bergs van de Sportpaleis Group. “Ik ben dan ook erg blij dat we eind dit jaar de familieshow Supernova met Dag Allemaal mogen verwelkomen in de lotto-arena.

Deze ijsshows zijn geliefd bij alle generaties

Interessante verhalen, adembenemende acrobatiek en prachtige kostuums maken deze show dan ook de ideale uitstap voor het gezin of met vrienden, voor jong én oud, een ideaal uitje voor iedereen. Trouwens deze ijsshows zijn geliefd bij alle generaties. We zien vaak dat bijvoorbeeld opa’s en oma’s met hun kinderen én kleinkinderen naar de show komen, maar ook groepen vriendinnen komen kijken en genieten. Holiday on Ice is in haar 77-jarig bestaan uitgegroeid tot de meest populaire ijsshow ter wereld. Meer dan 333 miljoen mensen bezochten al één van de shows van Holiday on Ice.

Kelly Pfaff special guest op Holiday on Ice! - P1140292

Praktische informatie
Holiday on Ice – SUPERNOVA! vindt plaats op vrijdag 3 december om 14.30 uur, zaterdag 4 december om 14.30 uur en 20 uur en zondag 5 december om 15.00 uur. Tickets kosten 32 (balkon) , 42 euro (tribune) en 55 euro (dreamseats rond het ijs) en zijn meteen beschikbaar via www.holidayonice.be.