...

Ayla Dunes opende de ‘muzikale zondagen’ in Hasselt

Ayla Dunes opende de ‘muzikale zondagen

Ayla Dunes opende de ‘muzikale zondagen’ op Winterland Hasselt. Gisteren zondag 21 november trad Ayla Dunes op als eerste artiest op het gratis evenement “muzikale zondagen” in het Grand Café in Winterland Hasselt. “Tot en met Kerstmis zorgen we op zondag tussen 13u en 14u voor aangepaste muziek en optredens. Met Covid Safe-ticket en mondmaskers binnen kan je tot zondag 9 januari 2022 Winterland Hasselt op het Kolonel Dusartplein bezoeken. Via “muzikale zondagen”, hopen we de artiesten een warm hart toe te dragen in deze bijzondere tijden. Door de nieuwe coronamaatregelen zijn veel optredens voor hen verplaatst of afgelast.

Winterland Hasselt Ayla Dunes

Een sterke opener

Met Ayla Dunes, ook wel Dunja Mees genoemd, kreeg Winterland Hasselt gisteren een sterke opener. De finaliste van “The Voice” heeft beoordelingen gekregen voor “Lovelife”, “This Road” en “No Ordinary Woman”, die bekend zijn op tv en radio. Gisteren van 13 tot 14 uur gaf de Mechelse zangeres een akoestisch optreden in het Grand Café met pianist David Thomaere. Dunja Mees die haar solonummer als Ayla Dunes uitbracht kun je een veelzijdige artieste noemen, want ze heeft de afgelopen tien jaar veel podiumervaring opgebouwd. In 2013 zette Dunja haar eerste stap in de muziekindustrie door deel te nemen aan “The Voice”.

Lovelife” is haar eerste solo-single

Dat avontuur leverde haar een mooie finaleplaats op en haar coach Regi Penxten was vol lof. Hij was het die haar het merkteken van een veelzijdig artieste meegaf. Na een felle zoektocht kwam “Lovelife” uit, dit is haar eerste solo-single. Ze bracht het uit als Ayla Dunes. Het lied werd meteen opgepakt door de media en werd al snel uitgezonden door vele radiostations. Met “This Road” en “No Ordinary Woman” bevestigde Ayla Dunes nogmaals haar buitengewone talent en ervaring. Die laatste kwam gisteren goed van pas bij haar exclusieve akoestische optreden in Winterland Hasselt. Samen met haar vaste pianist David Thomaere bracht ze energieke nummers en verrassende covers in een spraakmakende, akoestische set. Iedereen was het erover eens dat dit een “TOP” optreden was, en voor herhaling vatbaar.

Meer info vind je op www.winterland.be.