...

30 jaar Familie

30 jaar Familie

Op zaterdag 29 januari 2022 wordt de Lotto Arena in Antwerpen omgetoverd tot één groot verjaardagsfeest. Familie viert dan zijn 30ste verjaardag en nodigt de fans van vroeger en nu uit op een liveshow boordevol spektakel, nostalgie, humor en ontroering. Om de muzikale sfeer er helemaal in te brengen verwelkomt het 30 jaar Familie Feest drie bijzondere special guests. Gunther Levi – Peter Van den Bossche in de reeks – brengt zijn Romeo-vrienden Chris Van Tongelen en Davy Gilles mee om er een spetterend optreden te geven met De Romeo’s.

Feest in de Lotto Arena

Ik ga erbij zijn om het 30 jaar Familie Feest in de Lotto Arena”, vertelt Gunther Levi in de aankondiging die zonet op de online VTM-kanalen is gelost, “En ik heb daarbovenop nog beter nieuws, want ik breng twee kornuiten mee die de Familie-kijkers misschien nog gaan herkennen: Rik en Bart. Die komen ook!

De Romeo’s

‘We zijn er weer bij en gaan weer total loss’ zingen De Romeo’s in hun grootste hit. En die woorden maken ze ongetwijfeld ook waar op zaterdag 29 januari. De liveshow belooft tal van muzikale optredens, verrassende acts en nostalgische beelden, gebracht en beleefd door de cast van Familie. Naast De Romeo’s zijn ook Annie Geeraerts, Aaron Blommaert, Sandrine André, Jo Hens en vele anderen erbij om van het 30 jaar Familie Feest een memorabel verjaardagsfeest te maken. Tickets zijn te verkrijgen via 30jaarfamiliefeest.be.

Aankondiging 30 jaar Familie:

Spot:

Foto: VTM