...

Vlaanderen Zingt Hazes is groot succes!

Vlaanderen Zingt Hazes is groot succes! Lotto Arena gaat drie keer uit zijn dak! Het zangspektakel “Vlaanderen Zingt Hazes” miste zijn eerste optreden in ons land niet! De voorstelling was meer dan drie keer te zien in de Antwerpse Lotto Arena. De mix van Vlaamse en Nederlandse topartiesten zorgde ervoor dat de zaal herhaaldelijk in extase gebracht werd op de beroemde nummers van meester André Hazes.

Vlaanderen zingt Hazes

Onder leiding van creatieve motor Jeroen van der Boom hebben artiesten als Metejoor, Pommelien, Christoff, Xander de Buisonjé, Berget Lewis, Thomas Berge & Senna samen met de André Hazes band hun beste beentje voorgezet. En met resultaat want het publiek was drie keer waanzinnig enthousiast! Bovenal was Gert Verhulst een speciale gast bij het laatste optreden afgelopen weekend. Na negen uitverkochte en zeer succesvolle optredens in de Ziggo Dome in Amsterdam, kwam vorige week eindelijk het grote meezingspektakel op basis van de grenzeloos populaire hits van André Hazes naar Vlaanderen.

Vlaanderen zingt Hazes (2)

In Nederland is dit concept al tien jaar een ode aan het levenswerk van André Hazes. Zeventien jaar na zijn dood staat de muziek van Hazes nog steeds in het collectieve geheugen en is het al generaties lang een eeuwige inspiratiebron… Patricia Khemili-Kok, Directeur MediaLane Live: “We zijn er trots op als MediaLane deze show ook voor het eerst in Vlaanderen te mogen brengen. “Vlaanderen Zingt Hazes” mag gerust een succes genoemd worden dankzij onze  onze getalenteerde artiesten.”

Foto’s: Elke Briers