...

Dennis van Aarssen met nieuwe single ‘I Still Got It’

Dennis van Aarssen heeft nieuwe single

Dennis van Aarssen winnaar The Voice of Holland 2019- toont met nieuwe single ‘I Still Got It’ zijn onuitputtelijke inspiratie. “‘I Still Got It’ is een nummer dat ik heb geschreven tijdens de coronapandemie en volledig zoals het hoorde tijdens de lockdown. De schrijfsessie werd  Dankzij Zoom met songwriter Maria Christensen’s in Nashville en Jeff Franzel in New York , konden we nog steeds nieuwe muziek blijven maken, ook al moet de hele wereld binnen blijven. Ideaal is anders, maar “we moeten spelen met de kaarten die we gekregen hebben”. Dit is mijn manier van leven. We zoeken altijd naar kansen en lossen problemen op wanneer ze zich voordoen. In een crisis krijgen we allemaal zware klappen te verduren.

 Dennis Van Aarssen I Still got it

Voice of Holland gewonnen

Het nummer “I Still Got It” gaat over creativiteit. Over hoe wij, ondanks deze saaie periode, als muzikanten en songwriters toch proberen het beste uit onze fantasierijke bronnen te halen. We hebben ons gevoel voor muzikaliteit niet verloren. Toen we schreven, dachten we dat we allemaal sterker zouden zijn om van deze pijn af te komen. We blijven investeren en blijven geloven in het werk dat we in 2019 met ons team zijn begonnen. Het was echt een memorabel jaar. Ik heb zelfs de Voice of Holland gewonnen. Daarna waren er in Nederland zo’n 31 theatervoorstellingen. Toen alles ineens stopte, was dat een enorme klap”, aldus Dennis.

Gouden album “Forever You” uit 2019

Dennis van Aarssen twijfelt er niet aan dat we de kracht en mogelijkheid hebben om de tegenslagen van de afgelopen maanden om te zetten in groei en lessen. Daarom is hij trots om binnenkort zijn nieuwe album “How To Live” uit te brengen. Dit is het vervolg op zijn eerste gouden album “Forever You” uit 2019, dat ook de prestigieuze Edison Award won. Dit is een van de oudste muziekprijzen ter wereld, uitgereikt aan “geluidsdragers van bijzondere kwaliteit” in Nederland.

Het nieuwe album ‘How To Live’ van Dennis van Aarssen komt uit op 26 november 2021!

‘I Still Got It’, de nieuwe single van Dennis van Aarssen, kan u HIER beluisteren op alle grote streamingplatformen.