...

Sasha & Davy lanceren hun nieuwe album ‘Thuis’

Sasha & Davy lanceren hun nieuwe album

Sasha & Davy lanceren hun nieuwe album ‘Thuis’: “Het was de beste relatiebrandstof in coronatijden!”  Ze meenden het niet, maar op de dag dat hun favoriete band ABBA na 40 jaar een nieuw album uitbracht, kwam ook het nieuwe album “Thuis” van hen beiden uit. Samen met producer Marcel Fisser (‘Beste Zangers’) en zijn muzikanten heeft één van Vlaanderens meest bekende en populaire duo een nieuwe 3-CD box uitgebracht met 15 nieuwe nummers, En aangevuld met 30 hits van ’10 jaar Sasha en David’.

Sasha & Davy "Thuis"

De ideale brandstof voor onze relatie

“In het Corona-tijdperk is het maken van dit album de ideale brandstof voor onze relatie. Ik zal nooit de tijd vergeten dat ik het coronavirus opliep en alleen thuis moest uitzieken. Wat het nieuwe nummer betreft, hebben we naast het duet ook 4 solo’s opgenomen. De titelsong drukt heel goed uit hoe goed en comfortabel we ons voelen in ons eigen huis en in de omgeving en gemeenschap waarin we leven. Een paar jaar geleden schreef ik het refrein en de eerste 60 seconden, toen de producer van “Thuis” op zoek was naar een nieuwe themasingle.

Sasha & Davy "Thuis"

Miguel Wiels en Niels Destadsbader

Miguel Wiels en Niels Destadsbader hebben dit album voor zichzelf genomen (lacht), maar omdat we het zelf zo’n sterke melodie vinden, ontwikkelen we het verder tot de volwassen titelsong van ons nieuwe album. “, aldus David Giles. Op deze zondagmiddag 7 november 2021 zullen Sasha en Davy hun nieuwe album “Thuis” officieel presenteren aan het publiek in CC Het Spoor in Halerbeke, inclusief een signeersessie. Wat hebben Camille, The Weekend en de populaire Eén-serie “Thuis” te maken met het nieuwe album van dit paar? Het popkoppel legt zelf de 15 nieuwe nummers uit, waaronder 4 solo’s van hem en haar.

Foto’s: House Of Entertainment

Het nieuwe ‘Thuis’-album van Sasha & Davy verscheen op CNR en is fysiek en digitaal beschikbaar