...

Ine De Deken signeert haar debuut

Ine De Deken signeert

Ine De Deken signeert haar debuut ‘Weten wat je wil’ in het Droombos van winkelcentrum K in Kortrijk. Op deze vrijdag 5 november 2021 kan je tussen 14u30 en 16u bij Droomboos in het K-winkelcentrum in Kortrijk terecht voor een handtekeningsessie door klinisch psycholoog en auteur Ine De Deken. Deze West-Vlaamse vrouw heeft zojuist voor het eerst dit boek met succes gepubliceerd met ‘weten wat je wilt als middel om stress en burn-out te bestrijden’. “Begin deze week was ik twee dagen te gast op de Antwerp Expo op LEES! Boekenfestival.

Ine De Deken

Nood hebben aan zelfzorg

Dit is de eerste keer dat ik daar mijn boek signeer en het werd meteen een unieke ervaring. Ik voelde de voorbije maanden al in mijn groepspraktijk ‘Centrum ViZiT’ te Veurne en tijdens de online-coachings die ik geef hoeveel mensen er in deze tijden nood hebben aan zelfzorg. De juiste begeleiding vinden in dit proces is niet altijd gemakkelijk Voor sommige mensen zijn de stappen om psychologische hulp van een therapeut te krijgen nog te groot. Ik ben blij dat mijn boek “Weten wat je wilt” als remedie tegen stress en burn-out” een geweldig hulpmiddel is voor deze mensen om te zoeken.

Veel inspiratie uit halen

Ik merkte dat mensen er veel inspiratie uit halen, vanwege de vele praktische vaardigheden en huiswerk die erin zitten. “weten wat je wilt” is geïnspireerd op Sonja Kimpen’s bestseller “Sterker dan Stress”. Iedereen die dat boek heeft gelezen, zal een aantal principes uit mijn boek herkennen, alhoewel mijn debuut vooral ook op zichzelf staat en er echt een therapeutisch sausje overheen is gegoten”, zegt Ine De Deken enthousiast. Na onder meer Marc de Bel (beschikbaar in de openingsmiddag), Leen Dendievel en Guy Didelez, bezoekt Ine De Deken als laatste schrijfster Droombos, het populaire K-winkelcentrum van Kortrijk.

Eerste handtekeningensessie in West-Vlaanderen

Ter ondersteuning en navolging van Boektopia, het nieuwe boekenfestival van afgelopen weekend, heeft het Kortrijk Shopping Center zijn eigen Droombos gelanceerd, dat veel schrijvers ondersteunt. Ine De Deken: “Na onze officiële boekpresentatie in september is dit mijn eerste handtekeningensessie in mijn eigen provincie, West-Vlaanderen. Ik kijk er ontzettend hard naar uit en ben heel benieuwd naar wat de mensen vinden van mijn boek. Als je er één koopt, dan steun je meteen een groot goed doel: Rode Neuzen. Voor elk verkocht boek zullen we een paar cent investeren in deze activiteit om fragiele jongeren te steunen.”

Boek Weten Wat Je Wil

Foto’s: House Of Entertainment

Meer informatie over de ‘Weten wat je wil’-signeersessie van Ine De Deken, die op vrijdag 5 november 2021 plaatsvindt in winkelcentrum K in Kotrijk, tussen 14u30 en 16u00 vind je op https://k-in-kortrijk.be/event/het-droombos/.