...

Bomma Irma 91 jaar steelt de show op ‘I love the 90’s’

Bomma Irma

Bomma Irma 91 j steelt de show op i Love The 90’s. Van zaterdag tot zondagavond, tijdens de “I Love 90s-Party” the party, werd er in de Trixxo Arena weer heel wat afgedanst.. De 91-jarige “Bomma van DJ Ward” Irma Nulens uit Kortessem verscheen opnieuw om haar kleinzoon aan te moedigen: “O, ik ben blij dat ik het allemaal nog kan meemaken. Ik zal heel enthousiast worden als ik de reactie van het publiek zie op de muziek.

Bomma Irma

Mensen vragen voor een selfie

Dit is inderdaad een groots feest. Toen Ward me op het podium riep, voelde ik me vereerd, maar ook een beetje overdonderd. Dat gezegd hebbende, maakte hij wel een duidelijk statement dat we weer veilig kunnen feesten, dit geldt ook voor de meer rijpere mensen, zoals ik (lacht). Zolang ik gezond en praktisch blijf, zal ik zoveel mogelijk naar de optredens van Ward kijken. Ik weet dat hij heel dankbaar is. Als ik er ben, zegt hij dat ook tegen het publiek en dan zijn er altijd mensen die mij vragen voor een selfie (lacht).

Ze houd niet van smartphones

Op ‘I love the 90’s’ heeft Ward een groot aandeel en speelt hij meerdere sets voor die duizenden mensen.” Ook DJ Ward is heel blij dat zijn bomma en vader Jean terug zijn in Hasselt. “Vanwege haar Covid Safe Ticket (CST) had mijn bomma vooraf wat gezonde stress. Ze houd niet van smartphones, dus had ze de gedrukte CST bij als bewijs van dubbele vaccinatie, wat genoeg was. Ik zag ze genieten zonder veel problemen, net zoals mijn vader een paar weken geleden als vrijwilliger bij het vaccinatiecentrum in Borgloon deed.

Toffe optredens en goede muziek

Mijn oma en familie zijn aanwezig en er is een waanzinnig publiek, dit is inderdaad weer een speciale avond. Ik merk het al een paar weken, maar ook op ‘I love the 90’s’ was de knaldrang bij het publiek bijzonder groot. Mensen zijn het beu om in hun eigen kamer te blijven. Net als mijn bomma willen ze weer samenkomen en genieten van het leven, met toffe optredens en goede muziek. Als wij in zo’n verhaal ons steentje kunnen bijdragen, daar word ik heel blij van.”

I Love The 90's (d.j)

Foto’s: House Of Entertainment

De ticketverkoop voor de nieuwe ‘I love the 90’s – The party’-editie, die op zaterdag 9 april 2022 plaatsvindt in de Trixxo Arena Hasselt, start op dinsdag 26 oktober 2021 op www.ilovethe90s.be.