...

‘I love the 90’s’ verrast met 2 Vlaamse artiesten

I love the 90’s verrast met 2 Vlaamse artiesten

I love the 90’s verrast op 16 oktober met 2 Vlaamse artiesten. Op zaterdag 16 oktober 2021 kan je opnieuw terecht in de Hasseltse Trixxo Arena in H Park om deel te nemen aan de “I Love the 90s-Party”. Hoogtepunten van het muziekfeest uit de jaren 90 zijn Fiocco (‘Afflito’), 21 jaar na de hereniging in de originele line-up, de Britse boyband East 17 (‘It’s Allright’), Culture Beat (‘Mr. Vain’) en Corona (‘The ritme van de nacht”). Twee verrassende Vlaamse topartiesten treden op in “een van de grootste indoorfeesten in de jaren 90 in Europa”, wat ook dit jaar de eerste verschijning in de geschiedenis van het festival is. “Als we kijken naar het onverwacht grote succes van de ‘Tien Om Te Zien’-revival van de afgelopen zomermaanden, dan weten we bij voorbaat dat ons publiek deze verrassingen zal waarderen”, zegt Kris Bloemen, representatief organisator House of Entertainment.

I Love The 90's

Iedereen heeft een geheimhoudingsplicht

Een bevlogen gitaarsolist, of Nathalie Meskens die als onverwachte gast optreed met het populaire genre van de jaren 90, dat hebben we de afgelopen jaren mogen ervaren op het podium van “I Love the 90s-Party”. Dit jaar gingen de organisatoren van House of Entertainment nog een stapje verder, want op zaterdag 16 oktober worden twee Vlaamse topartiesten als verrassing van de jaren 90 genoteerd. “De voordelen van cadeaus zijn spanning en giswerk over de inhoud. Wat zit er in het pakket? Dat gevoel houden we tot half oktober. Iedereen heeft een geheimhoudingsplicht (lacht), maar het zal het waard zijn.

Bijzondere en extra sleutelmomenten

Zingen in het Nederlands is inderdaad de eerste keer voor “I Love the 90s-Party”. Hiermee spelen we inderdaad in op het onverwacht grote en nostalgische succes van “Tien om te Zien”, dat afgelopen zomer razend populair was. Duizenden toeristen kwamen naar het strand van Middelkerke voor hun beste Favoriete Vlaamse artiesten. Het is in deze vijver van populaire Vlaams-Nederlandse kunstenaars dat we twee toppersoonlijkheden hebben geselecteerd, die ongetwijfeld veel toevoegen aan onze affiche. Voor de Nederlandse en de beperkte internationale publieksdelegatie van dit jaar, dat wanneer ze op het podium verschijnen, iedereen luid zal zingen, wat even wennen is. Het worden in ieder geval twee bijzondere en extra sleutelmomenten in de show”, aldus Kris Bloemen.

Toegang mits Covid Safe Ticket

I Love The 90's

‘I love the 90’s – The party’ vindt plaats op zaterdag 16 oktober 2021 in de Trixxo Arena op Park H in Hasselt, met optredens van o.a. Corona, East 17, Fiocco, Bonzai All Stars, Furax, Twenty 4 Seven, Alice DJ, 2 Brothers on the 4the Floor, D-Devils, Culture Beat, Q-dj’s Maarten & Dorothee, resident-DJ Ward en de verrassende optredens van 2 Vlaamse topartiesten. Vanaf 41,90 eur (inclusief reservatiefee) heb je al een ticket. Er zijn speciale formules voor groepen en vips. Tickets en info vind je op www.ilovethe90s.be.