...

Corona staat op ‘I love the 90’s’!

Corona komt naar Hasselt

Corona de Italiaanse hitformatie staat op “I Love the 90’s“. Momenteel worden er in de Trixxo Arena in Hasselt nog volop injecties gezet. Veel mensen zijn ingeënt, maar vanaf eind deze maand zal dit in kleinschalerige locatie en wordt de Arena op park H opnieuw gebruikt als volwaardige concertzaal. Zo kun je er op zaterdag 16 oktober 2021 terecht voor “I love the 90s-party”, waarbij de muziek en sfeer van de jaren 90 centraal staan. Naast de exclusieve reünie van Fiocco, de Britse boyband East 17, Culture Beat, DJ Ward en Q-DJ’s Maarten & Dorothee, verscheen ook Corona, al is het een muziekvirus dat zich onder de massa verspreidt. “Virologen kunnen gerust zijn, want voor de duidelijkheid hebben we het over de Italiaanse dansformatie Corona, die in de jaren negentig zeer succesvol was met “I Don’t Want to Be a Star” en “Rhythm of the Night”, en onlangs in Black Eyed Peas en J Balvin gebruikt als sampler in “Ritmo”, tevens de ‘Bad Boys For Life’-titelsong.

Corona

Het muziekcoronavirus injecteren, verspreiden en delen

Natuurlijk respecteren we op ons feest alle effectieve coronamaatregelen, maar dat neemt niet weg dat we het muziekcoronavirus injecteren, verspreiden en delen met bezoekers (lacht). Als we zien hoe snel deze laatsten momenteel tickets boeken, kunnen we alleen maar bevestigen dat het heel snel gaat. Wil je het “grootste jaren 90 explosiefeest van het jaar” op 16 oktober meemaken, dan moet je echt snel zijn. Het wordt een onvergetelijke avond en nacht, waarbij iedereen gegarandeerd plezier kan hebben”, aldus Kris Bloemen, die de organisatie Entertainment House vertegenwoordigt. Bij “I Love the 90s-Party” hebben ze niet getwijfeld toen ze een telefoontje kregen van de Braziliaanse, originele Corona-zangeres Olga de Souza, die aangaf dat ze beschikbaar waren. “Door het Covid Safe Ticket en andere interventies zijn we weer geëvolueerd naar het warme, spontane en ongedwongen feestgevoel van vroeger op het gebied van massale activiteiten.

Een onbetwistbare koningin van de dansmuziek

Ik denk dat ze er niet eens aan hebben gedacht hun groepsnaam te veranderen, maar bijna postcorona is de aanwezigheid van Corona méér dan een leuke twist en woordspeling. Je moet niet vergeten dat ze in 1994, met hun zeer aanstekelijke “The Rhythm of the Night”, meer dan 13 weken op nummer één stonden in de top 10 in Italië, Engeland en de rest van Europa. Allen gingen ze voor de bijl door hun aanstekelijke dansmuziek. Het muzikale “Coronavirus” heeft meer dan 1 miljoen albums verkocht, toerde door de Verenigde Staten en won meer dan 15 gouden en platina-prijzen. Met ‘Baby Baby Try me out’ en het catchy, verfrissende ‘I Don’t Wanna Be A Star’ is Corona nog steeds een 90’s-topper en is frontvrouw Olga met haar unieke stemgeluid nog steeds een onbetwistbare koningin van de dansmuziek”zegt Kris Bloemen.

21 jaar herenigd in de originele line-up

Corona trekt niet alleen de aandacht, je kunt ook uitkijken naar het optreden van de Britse boyband East 17 op 16 oktober (“Thunder”, “It’s Okay”, “Stay Another Day” op “I Love the Stage in the 90s.”) , het is belangrijk Gathered Fiocco (‘Afflito’, ‘The Spirit’) en ze zijn meer dan 21 jaar herenigd in de originele line-up. Plus Bonzai All Stars, Furax (“Big Orgus”), 24 7 (“Slave To The Music”), Alice DJ (“Better Off Alone”), 2 Brothers on the 4th Floor (“Dreams”), D -Devils ( ‘The 6th Gate’) en de nog steeds populaire Culture Beat (‘Mr. Vain’) Dan denk je bij voorbaat dat dit weer een onvergetelijke versie wordt. Ook Q-DJ’s Maarten en Dorothee zijn hiervoor verantwoordelijk, evenals de smaakmakers en resident DJ Ward. “We hebben wel een sterke line-up, met alleen muziek uit de jaren negentig en topartiesten.

Het Covid Safe Ticket is voldoende

Dat is nog steeds het unieke DNA van onze party, waarmee wij al jaren opvallen met ons unieke DNA. Ons publiek bestaat nu uit mensen die dit destijds allemaal bewust hebben meegemaakt en de YouTube-generatie die jaren negentig online ontdekte want we blijven vernieuwen en innoveren. We zijn en zijn dan ook één van de grootste jaren 90 feesten van het genre in binnen- en buitenland. Aan de interesse en de nu al massale ticketverkoop merken we dat heel veel mensen dit de voorbije 18 maanden ontzettend hard hebben gemist. Het Covid Safe Ticket is voldoende om op 16 oktober op een veilige manier te genieten van dé 90’s-knalparty van het jaar. Het gaat heel snel, maar voor wie snelle beslissers, zijn er nog tickets op “www.ilovethe90sbe”, aldus Kris Bloemen.

Foto: House Of Entertainment

I Love The 90's

I love the 90’s – The party’ vindt plaats op zaterdag 16 oktober 2021 in Trixxo Arena Hasselt en wordt georganiseerd door House of Entertainment. Je hebt al tickets vanaf 41,90 euro, inclusief reservatiefee. Er zijn ook speciale groepskortingen en vipformules. Meer info vind je op www.ilovethe90s.be.