...

Wintercircus Vlaanderen, eerste editie

Wintercircus Vlaanderen in Sint-Niklaas

Wintercircus Vlaanderen’, eerste editie presenteert exclusieve wereldacts in Sint-Niklaas. In Europa’s grootste circustent presenteert de exclusieve en spraakmakende wereldvoorstelling op de grootste markt van het land. Dat is de opzet van “Wintercircus Vlaanderen” tijdens de eerste editie van dit gloednieuwe programma dat van 25 tot 26 november in Sint-Niklaas zal doorgaan. Wintercircus is het werk van de makers van het veelgeprezen circusfestival “Sint in de Piste”, één van de grootste circusfestivals van Europa. Traditioneel vinden de laatste twee weekenden van dit jaar weer plaats op de Grote Markt in St. Niklaas.

Wintercircus (aankondiging)

De jongste broer van “Sint in de Piste”

Dat de show “Wintercircus” op vrijdag 26 november dadelijk volledig uitverkocht was, moge duidelijk zijn. Daar het publiek meteen de jongste broer van “Sint in de Piste” (30.000 kijkers per jaar) massaal wil bijwonen! Wil je dus toch genieten van dit unieke spektakel, wacht dan best niet te lang met het bestellen van tickets voor de show op donderdag 25 november (20.00 uur). Tickets en info: www.wintercircusvlaanderen.be. Het “Wintercircus” is inderdaad een buitengewoon evenement voor Vlaanderen, want zo’n uitmuntende kwaliteit vind je niet op een circuspodium.

Wereldrecordhouders, internationale prijswinnaars

Wereldrecordhouders, internationale prijswinnaars, Europese premières, spraakmakende optredens… Ze zijn allemaal te zien in de grote stad Sint-Niklaas. Het optreden met ALAN SULC (Tsjechië) is indrukwekkend, hij is de wereldrecordhouder jongleren. Paarden vol unieke vrije dressuur uitgevoerd door FRANZ RENZ JR, telg uit de bekende Duitse circusfamilie. Hoog in de lucht: THE FLYING MENDONCA (Brazilië), een grote groep acrobaten in vrije vlucht. Zittend op een stoel of zwevend aan een mast, niets is voor ANTONIN NAVRATIL (Tsjechië) en DIANA BOIACHIN (Moldavië) gevaarlijk genoeg om al vliegend indruk te maken. De gulle lach van publiekslieveling JIMMY FOLCO (Italië) mag natuurlijk ook niet ontbreken.

Wintercircus acts

Het orkest van het Zweeds Nationaal Circus

NICOL NICOLS (Spanje) die letterlijk – op de strakke draad – door het vuur zweeft. ROBI BEROUSEK (Tsjechië) maakt indruk met zijn  ongeziene trucs op een vrijstaande ladder. CATWALL-helden (Canada) met het grootste aantal trampolines van Europa. De elegante flexibiliteit van TRIO PRIME (Rusland), word begeleid door live begeleiding van THE BRAZIL JACK BAND, het orkest van het Zweeds Nationaal Circus, onder leiding van MAKSIM PIERTSEV. Deze internationale groep en voorstelling worden in goede banen geleid door ringmaster MARC BOON. Zijn passie en expertise voor magische cirkels van zand en zaagsel, flair, humor en charme maken hem de perfecte gastheer voor jouw perfecte circusbetovering!

Foto’s: House Of Entertainment

Wintercircus Vlaanderen, eerste editie - Logo Wintercircus Vlaanderen

Praktisch:
‘Wintercircus Vlaanderen’
Donderdag 25 november 2021 – 20u00
Vrijdag 26 november 2021 – 20u00 (UITVERKOCHT!!)
CIRCUSTENT – Grote Markt – Sint-Niklaas

De show van ‘Wintercircus Vlaanderen’ duurt 120 minuten (+ pauze) en is geschikt voor iedereen vanaf 12 jaar. Toegang mits Covid SafeTicket.

Alle info & ticketswww.wintercircusvlaanderen.be