...

Snollebollekes scoren opnieuw

Snollebollekes met “Non Stop Vol D’r Op”

Snollebollekes scoren opnieuw met een nieuwe single “Non Stop Vol D’r Op”. Vanaf dit weekend geven De Slimste Mens-kampioenen (NL) Rob Kemps en Snollebollekes 4 uitverkochte concerten in het Gelredome in Arnhem. Goed voor 30.000 bezoekers, omdat door de coronamaatregelen slechts 75% van de capaciteit kan worden bespeeld. Met de nieuwe single “Non Stop Vol D’r Op” warmen ze niet alleen meer dan 120.000 mensen op, maar kunnen ook veel Snollebollekes-fans meeliften op het knallende ritme van dit pure refrein. Met een eigen variant, geïnspireerd op de Macarana, nodigt de kleurrijke videoclip je uit om spontaan mee te doen, want het is inderdaad “Non Stop Vol D’r Op”!

Snollebollekes Non Stop Vol D'r Op

Gelredome in Arnhem

In Gelredome in Arnhem staan ​​ze dit weekend klaar om duizenden feestvierders te ontvangen tijdens het uitverkochte Snollebollekes-concert in de nieuwe reeks. Rob Kemps, zanger en vocalist uit het Brabantse Best, is erg blij dat het in de toekomst weer kan: “Oorspronkelijk was het de bedoeling om het in maart 2020 te houden, maar door deze coronamaatregelen twee keer uitgesteld.  Als ik weer op het podium kan staan ​​zal ik heel blij zijn als ik weer duizenden mensen een mooie avond kan bezorgen. Helaas moeten we mensen teleurstellen vanwege de maatregelen die we moesten nemen, we kunnen alleen Spelen op 75% van de lobbycapaciteit en dat is nog steeds goed voor 30.000 bezoekers per avond. Het hadden er meer kunnen zijn, maar ik ben erg blij dat het binnenkort weer zal gebeuren.

Een eerste familieshow

We kunnen elkaar ontmoeten en al feestend de zwarte pagina’s van de afgelopen maanden kunnen omslaan.” De 25 uitverkochte concerten van Marco Borsato trokken 800.000 bezoekers. Hij is nog steeds recordhouder van de Gelredome. Met 6 uitverkochte concerten blijft Snollebollekes ook de komende jaren op de tweede plaats staan. De populariteit van Snollebollekes onder tieners en jonge kinderen is verbazingwekkend. “Inmiddels ben ik zelf vader geworden en omdat we ook al jaren de vraag krijgen, organiseren we aanstaande woensdagnamiddag onze eerste familieshow. Mensen zijn erg geïnteresseerd want het was heel snel uitverkocht”, aldus Rob Kemps. Naast het Gelredome concert zal Snollebollekes zijn vele fantastische, dansbare feestmuziek hun fans en liefhebbers vermaken met een nieuwe hit single “Non Stop Vol D’r Op”.

Een groot meezing- en hitgehalte

Die werd door regisseur Jeffrey Erens voorzien van alweer een schitterende videoclip. In slechts een paar dagen tijd is het meer dan 250.000 keer bekeken op YouTube. Rob Kemps schittert in een kleurrijk gezelschap dat zich volledig uitleeft in jump-moves, maar ook in de herkenbare bewegingen uit ‘De Vogeltjesdans’, de ‘Macarena’ en de iconische moonwalk van Michael Jackson. ‘Non Stop Vol D’r Op’ is een 100 % typische feestplaat van Snollebollekes, die net als ‘Links Rechts’, ‘De Vloer Is Lava’ én ‘Beuk De Ballen Uit De Boom’ een groot meezing- en hitgehalte heeft. In de nasleep van het concert mogen we verwachten dat het Snollebollekes feestvirus zich als de bliksem zal verspreiden via social media, want het is inderdaad weer “Non Stop Vol D’r op”!

www.houseofentertainment.be