...

Feest oe fit met de Snollebollekes

‘Feest oe fit’ met Snollebollekes in 2 keer 1,5 minuut!

Fitness

Nu de coronamaatregelen versoepelen wordt het tijd dat we ook weer gaan feesten. Met ‘Feest oe fit’ trekt Snollebollekes de kaart van fitness op anderhalve meter. “Dit is voor de mensen die last hebben van coronakilo’s, maar het is ook voor de sportievelingen en de studenten die met een topconditie dadelijk hun examens willen afleggen. Fitness op anderhalve meter binnen anderhalve minuut en ik heb er 2 versies van gemaakt, inclusief 2 videoclips waarin ik duidelijk uitleg hoe je op een veilige manier moet bewegen. Het herhaaldelijk intens afspelen, meezingen en bewegen, dragen bij tot een betere conditie en een positief resultaat. Ge bent fit veur da ge ’t wit!”, zegt Rob Kemps aka Snollebollekes.

Feest oe fit met de Snollebollekes - Hoes Snollebollekes Feest Oe Fit 2

Geen dokter

Ik ben geen dokter, dus ik zeg niet dat dit alleen dé oplossing is voor wie last heeft van overgewicht. Maar bewegen helpt wel als je kilo’s wil verliezen of streeft naar een goede conditie en gezondheid. Dat is wat we met ‘Feest oe fit’ nastreven. We willen zoveel mogelijk mensen in de Lage Landen met Snollebollekes het plezier van fitnessen laten ontdekken”, zegt Rob enthousiast.

Jacques Brel

Het Snollebollekes-succes neemt ondertussen buitensporige proporties aan en vertaalt zich in uitverkochte stadionconcerten. Goed voor (honderd)duizenden bezoekers die moeiteloos meezingen en plezier maken op de gouden en platina hits. “Buiten de tent afbreken, kan ik eigenlijk niets”, zegt de 34-jarige frontman Rob Kemps, die half maart het boek ‘Randverschijnselen’ uitbracht, waarin hij o.a. terugblikt op de ontstaansgeschiedenis van Snollebollekes, maar vooral ook praat over zijn voorliefde voor het Franse chanson en sfeervolle begraafplaatsen. “Ik wil geen Brel-muziek maken, maar ik vind zijn muziek het allerbeste wat er bestaat. Brel heeft alles. Ik was 16 toen ik naar hem ben beginnen luisteren.

Brel had de kracht om over alles een nummer te maken. ‘Jacques Brel – Live Olympia 1961’ is voor mij het beste live album aller tijden. Ik heb trouwens een tijdje in Frankrijk gewoond en er les gevolgd. Door mijn buitengewone voorliefde voor geschiedenis, kon je mij destijds vaak terugvinden op het grootste kerkhof van Parijs, Père-Lachaise. Tussen de meer dan 70.000 graven weet ik waar Jim Morrison ligt, Chopin, Edith Piaf en Yves Montand. Er was een tijd dat ik er ’s morgens bij de ingang stond en zag hoe toeristen stonden te sukkelen met het grondplan. Op basis van een vrije gift, bood ik me aan om hen te gidsen. Ja, dat was een mooie tijd.”

De nieuwe Snollebollekes ‘Feest oe fit’ zijn nu digitaal beschikbaar.

Bezoek onze Facebookpagina en Instagram