...

Patrick Onzia brengt nieuwe single

Patrick Onzia zingt “Laat Het Los”

Patrick Onzia (Westmalle) brengt nieuwe single ‘Laat Het Los’ uit: “Soms is het beter om iets een plek te geven en verder te gaan”. Acteur, organisator, presentator, zanger en duivel doet al Patrick Onzia, die sinds vorig jaar een eigen ijssalon heeft in Westmalle, staat ​​bekend als creatieve duizendpoot en bezige bij. Nu zijn ijssalon op volle toeren draait, verschoof de aandacht van Patrick naar de muziek en zette hij die meteen in actie met zijn nieuwe single “Laat Het Los”. Iedereen zal wel eens depressieve gevoelens ervaren. Soms gebeurt het na middelmatige ruzies, maar ook bij ernstige incidenten zoals overlijden. Tijdens de eerste lockdown die deze generatie natuurlijk nog nooit heeft meegemaakt, kwam een nationale lockdown als regen op een zomerse terrasjesdag. Ook dat laatste hebben we lang moeten missen. Ik merkte dat in mijn omgeving veel mensen verdwalen. De strenge blokkade heeft dan ook veel mensen een zware slag toegebracht, ook bij mij.

Patrick Onzia brengt nieuwe single - Hoes Patrick Onzia Laat Het Los

Om klanten in het ijssalon te verrassen

Maar ik heb niet stil gezeten. Onder het motto “Never waste a good crisis” – want we mogen niet meer optreden – volgde ik mijn tweede passie, namelijk het openen van een ijssalon. Dit is mijn droom sinds ik afstudeerde als kok. Nu kan ik eindelijk het ijs zelf draaien. Het ijssalon draait nu op volle toeren, dus ik kan me meer focussen op mijn carrière als artiest en weer gaan optreden, ik mis dat zo. Ik heb nog plannen voor de toekomst, maar misschien ga ik mijn ijssalon combineren met mijn passie voor muziek. Ik ben altijd op zoek naar nieuwe manieren om klanten in het ijssalon te verrassen. Misschien komen er in de toekomst wel optredens in het ijssalon”, zegt Patrick Onzia enthousiast. “Ik denk dat als je in wanhoop je best kunt doen, je gelukkiger zult zijn. Deze informatie heb ik ook gedeeld in mijn nieuwe single “Laat Het Los”.

Van elke ervaring kun je leren

De single gaat soms over ons als mensen. Het diepe dal waar je jezelf doorheen moet slepen het kan de dood zijn, maar het kan ook iemand zijn die om andere redenen uit je leven is verdwenen. Van elke ervaring kun je leren. Die bagage nemen we dan mee naar de toekomst.” Integendeel, na zo’n 35 jaar professionele carrière is het voor Patrick Onzia nog niet voorbij. “Zelfs na 35 jaar heb ik nog steeds dromen en doelen. Ik blijf muziek uitbrengen, stiekem in de hoop mijn liedjes te gebruiken om de hitlijsten te veroveren. Dat is geweldig! Een publiek dat meezingt met je muziek, ongeacht de leeftijd. En iedereen die zegt: “Dat is een nummer van Patrick Onzia. Wie weet gebeurt dat met deze single”, besluit een trotse Patrick Onzia.

‘Laat Het Los’, de nieuwe single van Patrick Onzia, kan u HIER beluisteren op alle grote streamingplatformen.