...

Luc Caals op Wieze Oktoberfeesten 2021!

Luc Caals voor het eerst op de Wieze Oktoberfeesten

Ook Luc Caals, Dendermonds Bierkwartet en Red Cross Pipe Band Hamme op Wieze Oktoberfeesten 2021! Shuttlebussen Coach Partners voor provincies Antwerpen, Vlaams-Brabant, Oost- en West-Vlaanderen, brengen Wieze Oktoberfeesters veilig heen en terug! Begin juli 2021 kwam, na goedkeuring van alle autoriteiten, het verheugende nieuws dat het Wieze oktoberfeest in 2021 mag doorgaan. Nadat in 2018 en 2019 twee bijzondere versies van legendarische feesten zeer succesvol opnieuw werden opgestart, gooide Corona in 2020 roet in het eten. Maar op 15 en 16 oktober 2021 kan het Wieze Oktoberfeest weer groots en onbeperkt worden gehouden (alleen Covid Safe Ticket) in de Oktoberhallen van Wieze.

Luc Caals op Wieze Oktoberfeesten 2021! - Aankondiging Wieze Oktoberfeesten 2021

Het heerlijke en unieke Wieze Feestbier

Reïncarnatie met Yves Segers, Johan Veugelers, Eveline Cannoot, lokale bakkersvrouw/zanger Mayke Vanes, Oberbayernorkest Van Larum, Andrea Schön en Mike Grondy, PartyMeiser Der DJ Aus den Bergen en Voice of Europe: Freddy Wally. Naast het heerlijke en unieke Wieze Feestbier dat speciaal voor de feesten wordt gebrouwen, alvast de absolute Wieze-favorieten van de vorige 2 edities. In combinatie met de speciale Wieze Oktoberfeesten dankzij nieuwkomer DJ Franzke (bekend van ‘FC Nerds’, VT4), de zeer elegante dansmariekes Die Heidis en Die Alpenhoorns aus Tirol, weet je dat de sfeer van het Oktoberfeest meer dan verzekerd zal zijn!

Luc Caals en anderen op de Wieze oktoberfeesten 2021

Organisatie heeft nog wat extra troeven

MAAR, zoals u dat ondertussen van de Wieze Oktoberfeesten gewoon bent, heeft de organisatie nog wat extra troeven in de mouw zitten en die worden nu op tafel gelegd…Luc Caals brengt beste uit ‘Caals zingt Hazes’ en presenteert Karl-Heinz Klingen aus Kufstein. Regiohelden Dendermonds Bierkwartet en Red Cross Pipe Band Hamme blazen het dak van de Oktoberhallen er helemaal af! Naast succesvol cabaretier, acteur en presentator is Luc Caals ook een getalenteerde zanger. Zo vulde deze sympathieke Antwerpenaar de zalen van Vlaanderen met zijn concertshow “Caals zingt Hazes”, waarin hij zijn grote held André Hazes (sr.) salueerde en het repertoire ten gehore bracht.

Karl-Heinz Klingen aus Kufstein

Het hoogtepunt is zijn concert “Caals zingt Hazes” dat in 2014 in de Lotto Arena uitverkocht was en de “Ode aan Hazes” die in 2018 in dezelfde concertzaal werd gehouden. Op vrijdag 15 oktober trekt Luc Caals weer zijn Hazes kostuum voor de Wieze Oktoberfeesten aan en brengt de grootste hits van André Hazes (sr.) in de Oktoberhallen. Daarnaast laat Luc als medepresentator op vrijdag het publiek ook kennismaken met zijn gloednieuw typetje ‘Karl-Heinz Klingen aus Kufstein’. Bakkersvrouw/zanger Mayke Vanes exploiteert al jaren de “Wiezebakker” aan de voet van de Oktoberhallen en heeft gezorgd voor zeer gewaardeerde lokale scheut.

Luc Caals en de Wieze Oktoberfeesten 2021

Dendermonds Bierkwartet en de Red Cross Pipe Band

Maar ook het Dendermonds Bierkwartet en de Red Cross Pipe Band Hamme vullen de regionale Wieze bierpot letterlijk tot op de rand én voorzien deze van een heerlijke schuimkraag. Het Dendermonds Bierkwartet startte ooit als een grap van vier vrienden, maar is ondertussen al 15 jaar dé ambianceband van Dendermonde en omstreken. De heren laten je meezingen met de bekendste hits uit meer dan 50 jaar hitgeschiedenis en fungeren als levende jukebox.

Luc Caals op Wieze Oktoberfeesten 2021! - Bierkwartet op de Wieze Oktoberfeesten2021

Als band leveren ze geen medische of humanitaire hulp

Zin in een Feetje? Dat komt op vrijdag 15 oktober zeker ok! De Flanders Red Cross Pipe Band uit Hamme Vlaanderen, Belgium is al een even uniek gegeven in Europa en misschien zelfs in de wereld. Ze zijn waarschijnlijk de enige doedelzakband die zich associeert met het Rode Kruis. Als band leveren ze geen medische of humanitaire hulp, maar bieden ondersteuning via een muzikale toets en zetten zich vrijwillig in als ruggensteun op activiteiten van het Rode Kruis. Op zowel 15 als 16 oktober blaast Red Cross Pipe Band Hamme geheid het dak van de Oktoberhallen.

Red Cross Pipe Band op Wieze Oktoberfeesten 2021

Shutllebussen van Coach Partners brengen Wieze Oktoberfeesters veilig heen en terug! 

De organisatoren van de Wieze Oktoberfeesten dragen de veiligheid van hun publiek hoog in het vaandel, zowel voor, tijdens als na hun feestbeleving. Daarom werd er een samenwerking aangegaan met vervoersbedrijf Coach Partners. Coach Partners, dat met 7 vestigingen in Vlaanderen, 2 in Wallonië en een vloot van meer dan 400 voertuigen, een grote en gereputeerde Belgische speler is in reis- en personenvervoer, legt speciale shuttlediensten in vanuit verschillende provincies en steden, die de Wieze Oktoberfeesters veilig heen en terug kunnen brengen.

Op vrijdag 15 oktober zijn deze lijnen beschikbaar:
Dendermonde – Wieze
Aalst – Wieze
Asse – Opwijk – Wieze

Op zaterdag 16 oktober:
Antwerpen – Sint-Niklaas – Dendermonde – Wieze
Mechelen – Puurs – Dendermonde – Wieze
Kortrijk – Waregem – Gentbrugge – Wieze
Brugge – Aalter – Wetteren – Wieze
Halle – Sint-Pieters-Leeuw – Dilbeek – Ninove – Wieze
Bertem – Strombeek-Bever – Zellik – Asse – Opwijk – Wieze
Aalst – Wieze