...

Caals en Van Vooren terug (voor even) herenigd?

-Blankenberge 22 augustus 2019- Vandaag werd in Blankenberge de cast van de nieuwe revueshow 2019 voorgesteld. Deze voorstelling vond plaats in de Saveryzaal van het Casino. Het was Kobe van Herwegen die de eer had om de artiesten één voor één op het podium te roepen, telkens met een applaus van de aanwezige persmensen. Dat was zo voor Dirk Van Vooren, Britt Van Der Borcht, Patrick Onzia, Ann Van Den Broeck, Laurenz Hoorelbeke, Hlle Van derheyden maar het meeste applaus ging toch naar de mysterie gast van de revue niemand minder dan Luc Caals.

Caals en Van Vooren terug (voor even) herenigd? - IMG 2719

Het was ook Luc en Dirk die samen op de knop drukten op het podium en zo de titel van de nieuwe winterreveu “EXTRA LARGE” deden oplichten. Regisseur Stany Crets belooft een verrassende feesteditie waarbij alle registers worden open gezet om er een legendarische belevenis van te maken. Orkest, muziek, humor, show… krijgen allemaal een extra dimensie. Niet toevallig werd er voor deze plek gekozen om de nieuwe winterrevue voor te stellen. De Saveryzaal was de revuetempel in Blankenberge waar heel wat bekende artiesten op de planken stonden, en ook de locatie waar het legendarische, komische duo “Caals & Van Vooren” in 2006 voor de laatste keer samen schitterden in een revue.

Caals en Van Vooren terug (voor even) herenigd? - IMG 2746

De plaats dus om het succesvolle duo te herenigen. Voor actrice Helle Vanderheyden meteen ook haar debuut in de winterrevue. Geen winter in Antwerpen zonder een WINTERREVUE! Traditiegetrouw creëert regisseur Stany Crets deze winter een wervelende show in Theater Elckerlyc, en dat voor maar liefst de vijfde keer. De ultieme feesteditie! Dit seizoen zal alles dan ook nog groter én nog spectaculairder zijn: meer muzikanten, meer voorstellingen, meer glitter, meer glamour, meer humor, meer pluimen, … Kortom, deze editie wordt EXTRA LARGE! De vorige editie lokte maar liefst 10.000 enthousiaste bezoekers. De verwachtingen voor dit jaar zijn dus hoog gespannen zeker met de hereniging van Caals en Van Vooren.

Caals en Van Vooren terug (voor even) herenigd? - IMG 2762

Toen we later de gelegenheid kregen om beide heren aan de tand te voelen konden we vaststellen dat ze mekaar nooit uit het oog waren verloren; en dat zowel Luc als Dirk naar het werk van mekaar kwamen kijken. De reden dat ze er in 2006 mee stopten had niets te maken met onderling dispuut of wat dan ook, maar wel met het feit dat jaarlijks twee shows in elkaar boksen wat veel werd. Vandaar dat er in alle vriendschap in de zomer van 2006 een punt werd gezet achter de succesvolle samenwerking van het duo tot vandaag dus. Want in de Winterrevue “Extra Large” zullen ze terug als de Vlaamse “Dikke en de Dunne” te zien zijn. Beide heren hebben geen probleem met die uitspraak en vinden het zelfs een eretitel.

Caals en Van Vooren terug (voor even) herenigd? - IMG 2758

Op de vraag of ze er geen probleem mee hadden dat iemand anders nu de teksten schreef antwoorden beiden negatief. Wel zijn ze enorm benieuwd naar wat regisseur Stany crets hen zal voorschotelen. Maar, zo ging dirk verder het zal humor zijn met een Cretssausje over. Op de vraag of ze het zagen zitten om na de revue terug samen op te treden als komisch duo bleven zowel Luc als Dirk het antwoord schuldig. Alleen Luc zei dat er nog geen plannen in die richting bestonden en dat hij het bekeek dag per dag. Daarmee waren onze belangrijkste vragen gesteld en beantwoord. Wij willen alvast beide heren danken voor het aangename gesprek.

Nog enkele practica:

WINTERREVUE 2019 – EXTRA LARGE vanaf 13 december 2019 in Theater Elckerlyc. Een productie van Theatertainment.

Regie: Stany Crets – Choreografie: Laurent Flament – Live orkest o.l.v. Eric Melaerts – Styling: Griet Van Landeghem

Met Dirk Van Vooren, Britt Van Der Borght, Patrick Onzia, Ann Van den Broeck, Laurenz Hoorelbeke, Helle Vanderheyden en special guest Luc Caals

Locatie: Theater Elckerlyc – Frankrijklei 85-87 te Antwerpen.

Tickets:

– Surf naar www.elckerlyc.be/programma, kies WINTERREVUE en klik op ‘TICKETS BESTELLEN’

– Bel onze ticketservice TICKETBALIE op 070 691 002 (max 0,30 euro/minuut) open van maandag t/m vrijdag van 10u tot 18u.

– Ga langs bij de ticketbalie van MEDIA MARKT. Daar kunt u zelf uw plaatsen bepalen en de tickets meteen mee naar huis nemen. MEDIA MARKT – De Keyserlei 58/60 – 2000 Antwerpen – open van maandag t/m zaterdag van 9u30 tot 19u.

– Ga langs bij de ticketbalie van INFO CULTUUR ANTWERPEN – Wisselstraat 12 (hoek Grote Markt) – 2000 Antwerpen – Open op vrijdag en zaterdag van 10u tot 17u.

– Kom naar de ticketbalie van THEATER ELCKERLYC één uur voor aanvang op de dag van de voorstelling. 

Data: van vrijdag 13 december 2019 tot en met zondag 12 januari 2020. Feestelijke voorstelling voor genodigden en pers op zaterdag 14 december 2019 om 20u00.

Tarieven: voordelige tarieven in 4 categorieën, reeds vanaf 29 euro, inclusief reservatie- en exclusief order- en verzendingskosten.

Geniet voor de voorstelling van het menu aan de prijs van 69 euro pp in het WINTERREVUE POP-UP RESTAURANT.  Er kan ook op oudjaar gereserveerd worden voor de WINTERREVUE. Gegarandeerd een spetterend feest met heerlijk diner en afterparty tot 4 uur.

Niet enkel bedrijven, maar ook families en vriendengroepen zien deze show als hét ideale avondje uit, en daar doet producent Theatertainment graag het nodige voor. Ze halen dan ook alles uit de kast om er een unieke belevenis van te maken. Het publiek wordt ter ere van de feestdagen rijkelijk getrakteerd op een grote portie “feel good” in deze doorwinterde traditie vol glitter en glamour. De energie zal van het podium spatten, en het publiek rechtstreeks aansteken met de vrolijke stemming die de eindejaarsperiode alleen maar feestelijker maakt.

Voor meer foto’s klik hier