...

Deep Bridge was prominent aanwezig op de Antwerpse Cultuurmarkt

Deep Bridge was prominent aanwezig op de Antwerpse Cultuurmarkt - Logo deep bridge 1

Deep Bridge was prominent aanwezig op de Antwerpse Cultuurmarkt: “Een unieke kans om dank u te zeggen aan ons publiek en hen heel nauw te betrekken bij ons huis.”

Deep Bridge was prominent aanwezig op de Antwerpse Cultuurmarkt - Antwerpen Cultuurmarkt 1
(Foto: Deep Bridge)

In Antwerpen kon je gisteren terecht op de Cultuurmarkt en daar palmde theaterproducent Deep Bridge, net als de voorbije jaren, op een sympathieke manier de Handschoenmarkt in. Naast de kindergrime en kleursessies, had het jonge publiek ook veel aandacht voor de doortochten van Sneeuwwitje (Maureen Vanherberghen), Assepoester (Helle Vanderheyden) en Titus en Fien (Laurenz Hoorelbeke en Jasmine Jaspers). Op het podium op De Groenplaats en op de stand trok Daisy Thys de aandacht voor de najaarsproductie ‘La Cage Aux Folles’ en werd er luidkeels meegezongen met Tinne Oltmans, Ann Van Den Broeck en Helle Vanderheyden, de cast van ‘MAMMA MIA!’. Een verrassende gast was Christoff die, ondanks zijn erg drukke agenda, toch present tekende om ‘The Christmas Show’ te promoten.

Deep Bridge was prominent aanwezig op de Antwerpse Cultuurmarkt - Antwerpen Cultuurmarkt 2
(Foto: Deep Bridge)

“De Cultuurmarkt is een tof initiatief dat, ondanks het warme weer, opnieuw 130.000 bezoekers lokte. We gebruiken deze gelegenheid om ons nieuwe theaterseizoen voor te stellen en we geven onze bezoekers de kans om voordelig tickets te kopen. De cijfers maken duidelijk dat dit wordt geapprecieerd, want we verkochten de dag zelf én vandaag bijzonder veel tickets”, klinkt het bij de theaterproducent.

Jeugd
Deep Bridge investeert in talent en geeft graag kansen aan de jeugd. Wannes Lacroix, die tweede werd in meest recente editie van The Voice van Vlaanderen, schittert op 22 december in de Antwerpse Lotto Arena tijdens ‘The Christmas Show’, waar hij het podium deelt met Christoff en musicallegende Hans Peter Janssens. Ook voor de enthousiaste leerlingen van The Musical Aacademy was de Cultuurmarkt een voltreffer. Ze hadden een eigen plek in de programmatie en stonden op het einde van de dag samen met hun grote voorbeelden op het podium van de ‘Musical Sing-A-Long’.

De musicalmedley op het einde van de dag werd bijzonder enthousiast onthaald. De Handschoenmarkt stond afgeladen vol toen Tinne Oltmans, Ann Van Den Broeck, Helle Vanderheyden, Laurenz Hoorelbeke, Jasmine Jaspers, Daisy Thys, Matthew Michel  en Charlotte Campion met heel wat enthousiaste collega’s, begeleid door een live band, een half uur lang musicalhits zongen met het publiek.

We willen iedereen bedanken die onze stand bezocht en die kaartjes kocht voor één van onze vele producties. Samen met de cast en onze medewerkers zorgen we straks voor een warme winter en een heerlijk voorjaar”, klonk het bij de voltallige ploeg van Deep Bridge.

Het volledige seizoen van Deep Bridge vind je op www.deepbridge.be. Wie zich registreerde op de stand en voor dinsdagavond tickets bestelt, geniet nog van de extra Cultuurmarkt-korting.