...

Robin Crauwels ‘special guest’ op Crooners-tribute

Robin Crauwels special guest

Robin Crauwels, The Voice-revelatie ‘special guest’ op de Crooners-tribute van Yannick Bovy in Elisabethzaal Antwerpen. Op zaterdag 23 oktober 2021 komt zanger Yannick Bovy (33 jaar, Sint-Job) met zijn liveband naar de Elizabethzaal in Antwerpen voor zijn langverwachte tributeconcert “Yannick Bovy Celebrates The Crooners”. Dit muzikale eerbetoon stond oorspronkelijk gepland op 24 oktober 2020. Daarin speelde Yannick tijdloze liedjes van Frank Sinatra, Tony Bennett, Nat King Cole, Dean Martin en anderen, maar dat moest door de gekende omstandigheden uitgesteld worden naar een latere datum.

Robin Crauwels en Yannic

Een prachtige stem en muzikaliteit

Maar kijk eens wat een legendarische Nederlandse voetballer ons leerde dat “elk nadeel zijn eigen voordelen heeft”, wat ook de situatie van Yannick Bovy bewijst. De extra maanden voor het concert werden niet alleen gebruikt om de uitvoering verder te verbeteren, Yannick zag ook vanaf de eerste rij hoe een ander jong muzikaal genie uit de provincie Antwerpen volop in bloei stond. In het laatste seizoen van “The Voice” (VTM) veroverde de 20-jarige Robin Crauwels uit Lier week na week coaches, publiek en presentators met prachtige stem en muzikaliteit. Onder leiding van coach Koen Wouters bereikte de getalenteerde jongeman zelfs de finale.

Een bijzondere avond voor Yannick en Robin

Als tweede moest hij uiteindelijk het afleggen tegen de ontwapenende Grace, maar zijn nobele definitieve versie van Justin Bieber’s “Peach” zal voor altijd in het collectieve geheugen van The Voice gegrift staan. Robin maakte ook een onuitwisbare indruk op Yannick, die de kenmerken van moderne popmuziek en jazz combineerde. Zozeer zelfs dat hij Robin als “special guest” uitnodigde in de Elizabethzaal in Antwerpen om zijn fluisterend eerbetoon bij te wonen. Robin is zelf een trouwe fan van dit type en na lang nadenken beantwoordde hij enthousiast de vraag van Yannick. 23 oktober is een bijzondere avond voor Yannick en Robin, want voor Antwerpen is dit hun eerste optreden in de schitterende concertzaal van de koekenstad.

‘Yannick Bovy Celebrates The Crooners’ op 23 oktober 2021 in Elisabethzaal Antwerpen: een unieke gelegenheid om de beste songs uit ‘The Great American Songbook’ opnieuw – én in de beste omstandigheden – live te ontdekken! Tickets & info: www.ticketkopen.eu of +32 (0)70 345 345 (max. €0,30/minuut).

Robin Crauwels en Yannick Bovy