...

Fen stelt nieuwe single voor

Fen bracht reeds twee albums uit

Fen (Vilvoorde) staat in nieuwe single stil bij de dagelijkse sleur: “We moeten onszelf loswringen”. Fen is nog niet klaar om auditie te doen met zijn nieuwe single “Open Your Eyes”. Hij heeft een album uitgebracht met zijn vorige . Daarna bracht hij twee solo-albums uit, waarvoor hij zijn eigen liedjes schreef. Dit leidde hem naar de finale van het Belgische Eurovisie Songfestival. Fen behaalde goede resultaten in de competitie en behaalde een welverdiende derde plaats. “‘Life is so beautiful’ werd uitgebracht op 7 mei. Dit album is beïnvloed door veel pop, Motown en funk. Dit album is geproduceerd door de beroemde muzikant Babl Lemmens uit West-Vlaanderen.

Fen Open Your Eyes

Professioneel kost het veel tijd en energie

Babl is vooral bekend als toerende muzikant met onder andere Netsky, Laura Tesoro en Natalia”, zegt een fiere Fen. De nieuwe single “Open Your Eyes” is een trendy popsong beïnvloed door Stevie Wonder. In het nummer vertelt Fen over degenen die gevangen zitten in hun dagelijkse werk, maar toch durven dromen om eruit te komen. De vraag is natuurlijk: durf je risico’s te nemen? “Als kind droomde ik ervan om voor een publiek te staan. Wat mij betreft is er geen beter gevoel dan het publiek als artiest in hun eigen wereld te laten stappen. Natuurlijk moet ik ook offers brengen. Muziek maken is één ding, maar professioneel kost het veel tijd en energie om je eigen weg te vinden in de muziekwereld.

De Waalse media zijn alvast overtuigd

Dit is een zware klus, maar eenmaal op het podium is het gelukkig allemaal de moeite waard”, aldus Fen. Deze single heeft alleen al op Spotify zo’n 75.000 streams. Ook de prestaties van videoclip op YouTube zijn erg goed. De Franse krant Le Soir zei: “Deze plaat wil ons een positief duwtje in de rug geven in deze turbulente tijden.” La Dernière Heure is ook lyrisch over de nieuwe single: “Het arrangement van soul en funk verzekert veel luisteraars door de muzikale kwaliteit van de zomerse sfeer”. De Waalse media zijn alvast overtuigd!


‘Open Your Eyes’, de nieuwe single van .Fen, kan u HIER beluisteren op alle grote streamingplatformen.