Robin Hood & Ik cast vervolledigd

Robin hood en ik, cast is volledig

Robin Hood & Ik vervolledigd cast met met Ketnet-wrapper Sander Gillis en Charlotte Suijs. De cast van de nieuwe sprookjesmusical “Robin Hood en Ike” gaat op zaterdag 9 oktober 2021 in première in de Gentse Capitole en daarna in de Antwerpse Stadsschouwburg en Trixor Theater Hasselt. Ketnet-wrapper en MNM DJ Sander Gillis en actrice Charlotte Suijs die Inez speelde in “Familie” worden toegevoegd aan de cast. Na een succesvolle hoofdrol in de musical “Team U.P!”, speelt Sander nu de rol van broeder Tuck, naast Robin Hood Aaron Dwyane en “Marian”, waarbij de laatste wordt gespeeld door “Thuis”-actrice Lynn Van den Broeck.

Robin Hood en ik Sander Gillis

Een verhaal vol humor en moderniteit

Charlotte Suijs (“The Sound of Music“) speelt Jessy, een andere muzikale heldin. Stany Crets zorgt opnieuw voor een verhaal vol humor en moderniteit. Floris Devooght en Helle Vanderheyden maken hun debuut als regisseur en choreografe. Radio- en tv-coryfee Sander Gillis is niet alleen een fervent liefhebber, maar ook een trouw publiek van muziek- en theatervoorstellingen. Toen hij optrad in de succesvolle Ketnet en Studio 100 musical “Team U.P!” en MNM DJ. Door zijn rol als broeder Tuck in de nieuwe sprookjesmusical “Robin Hood & Ik”, ontdekte hij dat hij ook graag optrad op het theaterpodium.

Jong en oud, zullen een geweldige tijd hebben

“Het is echt serieus, deze rol – zo lijkt het – hebben ze  speciaal voor mij geschreven,” zegt Sander met een glimlach. “Tijdens het voorbereidingsproces hebben we veel gelachen, dus je voelt dat de sfeer goed zit. Dit wordt inderdaad een vrolijk, vernieuwd en levendig optreden. Zowel mannen als vrouwen, jong en oud, zullen een geweldige tijd hebben.” Breng de hele familie mee mensen, want “Robin Hood en ik” wordt de eerste gloednieuwe sprookjesmusical na de herstart. Er zijn inderdaad veel leuke grappen, grollen en supercoole muziek.

Charlotte Suijs

Robin hood en ik Charlotte Suijs

” Naast Sander Gillis wordt ook Charlotte Suijs, die in ‘Familie’ twee seizoenen de rol van Inez speelde en dit najaar als Liesl Von Trapp meespeelt ‘The Sound of Music’, als ‘Jessy’ toegevoegd aan de cast. “Het ‘Ik’-mysterie in de titel is bij deze meteen opgelost”, zegt Charlotte. “Naast Robin Hood is ‘Jessy’ inderdaad de andere heldin die per ongeluk, via het boek, in dit avonturenverhaal is terechtgekomen. Samen met Robin en zijn mannen strijdt ze tegen de superslechteriken Jan Zonder Land en de Sherriffin van Nottingham, die worden gespeeld door Laurenz Hoorelbeke en Jasmine Jaspers”, zegt de actrice.

Foto’s: House Of Entertainment