...

Het Witte Paard presenteert opnieuw 2 zomershows!

Let’s Go Bananas 2020 Let’s go crazy, let’s go bananas!

In 2020 gaat Het Witte Paard voor meer, maar vooral straffer, en zotter. Let’s go crazy, Let’s Go Bananas! Op deze editie kon dan natuurlijk special guest Lou Deprijck van Lou & The Hollywood Bananas niet ontbreken. Hits als ‘Ca Plane Pour Moi’ en ‘Kingston, Kingston’ zullen u welbekend in de oren klinken. Naast onze special guest stelden we een topcast samen uit binnen- en buitenland. Dit jaar zorgen maar liefst 4 verbazingwekkende internationale acts voor openvallende monden. Deze topartiesten maakten reeds furore in binnen- en buitenland.

Topentertainer Patrick Onzia en vaste waarde Dimitri Verhoeven staan net zoals vorig jaar terug klaar om u de avond van uw leven te bezorgen. De immer sympathieke Satyn Sisters zullen u zeker en vast weer van uw stoel krijgen en konden na een meer dan succesvolle doortocht in 2019 zeker niet ontbreken. De Vlaamse cast wordt aangevuld met rising star Maarten Cox, die al menig vrouwenharten sneller deed slaan.Ook bij onze Noorderburen loopt heel wat talent rond.

Zo wisten we dit jaar Fenna Ramos en Clayton Peroti te strikken, die hun debuut in Het Witte Paard reeds maakten tijdens Soulbaby in april 2019. Één ding is zeker: dit is een cast om U tegen te zeggen.De regie is voor het vierde jaar op rij in handen van Jos Dom. Hij staat gekend voor theater met dat tikkeltje meer. Deze geweldige liveshow wordt zoals steeds bijgestaan door het schitterende 6-koppige live orkest onder leiding van Patrick Desmedt en de ondertussen welbekende Vegas Showgirls onder leiding van Camilla Keutel. Ben Van den Keybus is naar goede gewoonte producent en verantwoordelijk voor het concept.

Tot slot is er de gekende formule: oogverblindende kostuums, adembenemende audiovisuele effecten en goede dosis glitter & glamour. Want daar willen we voor staan: topentertainment tot in de puntjes.

Let’s Go Bananas 2020 loopt van 15 juli tot en met 7 september 2020.
Voor meer info, tickets en arrangementen met showdiner en/of overnachting, kunt u terecht op de website www.witte-paard.be.

Voor meer informatie, interviewaanvragen of beeldmateriaal kan u terecht bij productie@witte-paard.be.

Het Witte Paard presenteert opnieuw 2 zomershows! - Affiche Lets go Bananas 2020

Jubilee Aan Zee

Variété zoals nooit tevoren!

Blankenberge, 16 december 2019

55 jaar Jacky Lafon op de planken, dat kan u niet missen! Speciaal voor deze editie lanceert Jacky Lafon in samenwerking met Het Witte Paard ‘Jubilee Aan Zee’, een variétéshow zoals ze hoort te zijn: ambiance met enkele topnummers, aan elkaar gebreid met de nodige dosis humor en afgewerkt met een grote portie glitter & glamour.

Het Witte Paard presenteert opnieuw 2 zomershows! - P1130932Jacky Lafon stelde een topcast samen voor opnieuw een spetterende reeks zomershows in Het Witte Paard te Blankenberge. Net zoals vorig jaar staan Laura Lynn en Frank Van Erum er mee op de planken. Nieuw dit jaar zijn Jan Wuytens – wat een ontdekking! – en Patrick Onzia, die Het Witte Paard niet onbekend is. De regie neemt Jacky naar goede gewoonte zelf in handen. Zij slaagt er al enkele jaren in om het publiek een show voor te schotelen om U tegen te zeggen. Proficiat, Jacky!

Het Witte Paard presenteert opnieuw 2 zomershows! - IMG 2430

Het ballet is, net zoals vorig jaar, in handen van de Vegas Showgirls en Evelyne Delameilleure. Ben Van den Keybus tekent ook hier present voor de productie en is verantwoordelijk voor het concept.Over de special act mogen we nog niets verklappen, maar deze editie wordt er steevast eentje om in te kaderen. Wij kijken er alvast naar uit! U toch ook?

Jubilee Aan Zee loopt van 17 juli tot en met 13 september 2019.
Voor meer info, tickets en arrangementen met showdiner en/of overnachting, kunt u terecht op de website www.witte-paard.be.

Voor meer informatie, interviewaanvragen of beeldmateriaal kan u terecht bij productie@witte-paard.be.

Het Witte Paard presenteert opnieuw 2 zomershows! - Affiche Jubilee aan zee

Het Witte Paard presenteert opnieuw 2 zomershows! - sponsors Witte Paard Blakenberge