...

De beste reinigingstechnieken van Hako België

reinigingstechnieken van HakoDe beste reinigingstechnieken van Hako België

Hako is één van ‘s werelds meest toonaangevende fabrikanten van geavanceerde reinigingsmachines. Onze machines zijn geschikt voor binnen-, buiten- en straatreiniging. Dagelijks zijn wij bezig met innovatie op het gebied van energiebesparing, gebruiksvriendelijkheid en milieuvriendelijkheid. Lees hieronder meer over de reinigingstechnieken van Hako België.

Hako België

Sinds 1948 staat Hako voor hoogstaande reinigingsproducten die erg productief, duurzaam en kwalitatief zijn. Deze kernwaarden hebben ons gemaakt tot één van ‘s werelds meest toonaangevende fabrikanten op het gebied van binnen-, buiten- en straatreiniging, multifunctionele voertuigen en tuinonderhoud. Innovatie is erg belangrijk binnen onze organisatie, waardoor onze ontwikkeling nooit stil komt te liggen.

In het uitgebreide assortiment van Hako België vind je veeg-zuigmachines, schrob-zuigmachines, stof- en waterzuigers, eenschrijfmachines, hogedrukreinigers, straat reinigingsmachines, transporters en multifunctionele voertuigen. Bij al deze reinigingsmachines komt de meer dan 70 jaar ervaring tot uiting. Meer weten over onze reinigingstechnieken en machines? Ga naar de website.

Reinigingstechniek

Met Hako machines beschik je altijd over de juiste reinigingstechniek. Hako biedt allerlei soorten reinigingsmachines voor binnen en buiten, waaroder vegen, veeg-zuigen of schrob-zuigen machines. Van zitmachines en loopmachines tot innovatieve oplossingen voor reiniging. Wat de wensen op het gebied van reiniging ook zijn, Hako heeft altijd een passende oplossing te bieden.

Stadsreiniging

Ook voor stadsreiniging kan je bij Hako België terecht. Voor gemeentelijke reinigingsdiensten, zoals groenonderhoud tot stadsreiniging, bieden wij de juiste reinigingsmachines. Hako levert multifunctionele straatveegmachines, transporters en veelzijdige werktuigdragers.