...

Mart Hoogkamer deelt het podium in Gent

Mart als headliner in Gent

Mart Hoogkamer deelt het podium met o.a. Willy Sommers, De Romeo’s en Christoff op jubileumeditie van ‘Festival van de Ambiance’. De afgelopen maanden heeft hij kleinere shows in Vlaanderen gedaan, maar als headliner het podium delen met zijn Vlaamse collega-topartiesten stond nog hoog op het verlanglijstje van de immens populaire 23-jarige Nederlandse volkartiest Mart Hoogkamer, die met ‘Ik ga zwemmen’ (in Bacardi lemon) momenteel een monsterhit scoort in de Lage Landen. Op zaterdag 4 december is Mart het absolute hoogtepunt van het 10de “Festival van de Ambiance”, dat opnieuw zal plaatsvinden in ’t Kuipke Gent. Ook De Romeo’s, Christoff, Willy Sommers, Lindsay, Yves Segers, Johan Veugelers, Laura Lynn en Frans Duijts komen naar de befaamde wielerpiste in het Gentse Citadelpark, waar er gedurende één avond en nacht zal worden meegezongen en gefeest.

Mart Hoogmartens

Een indrukwekkend lichaam met tatoeages

“De interesse is nu al groot, dit wordt een versie op topniveau”, aldus de organisator House of Entertainment. Omdat dit nummer in Nederland en België veel tegelijk wordt gedeeld, werd Mart Hoogkamer onlangs voor één dag de “populairste artiest ter wereld” met zijn monsterhit “Ik ga zwemmen)”. Tegelijkertijd is deze gigantisch aanstekelijke meezinger al meer dan 12 miljoen keer gestreamd op Spotify. In de videoclip wordt de sympathieke volkszanger genereus omringd door een groep mensen die op het water drijven. De 23-jarige Mart Hoogkamer heeft niet alleen een indrukwekkend lichaam met tatoeages, maar scoorde ook hoog om zijn indrukwekkende en unieke stem. Deze jongeman hield van de muziek van zijn inspirerende grote rolmodel André Hazes die afgelopen zomer ook centraal stond. Toen werd de a capella-versie van “Unchained Melody” die hij op Spaanse stranden opnam snel populair en de video is meer dan 61 miljoen keer bekeken op Facebook. Het is dus die Mart Hoogkamer die op zaterdag 4 december 2021blikvanger is op het 10de ‘Festival van de Ambiance’, dat opnieuw plaatsvindt in ’t Kuipke Gent.

Onze bezoekers houden van populaire volksartiesten

Na de Gentse Zesdaagse is het opnieuw aan de muziekliefhebbers om de prachtige wielerpiste in het Citadelpark in te palmen, voor één van de grootste, meest gezellige en stijlvolle muzikale feestjes. “De afgelopen maanden hebben onze trouwe bezoekers zwaar gestemd op de line-up via onze sociale media. Christoff werd de “Populairste Artiest van het “Festival van de Ambiance” en keert op 4 december terug op het podium. Willy Sommers, De Romeo’s, Laura Lynn, Ook Lindsay en Yves Segers treden weer op, net als Johan Veugelers. “Uit eerdere stemmen blijkt duidelijk dat ons publiek van “Festival van de Ambiance” duidelijk houdt van populaire volksartiesten, daarom mogen we naast Mart Hoogkamer weer Frans Duijts verwelkomen, de beste Nederlandse artiest. Samen met rapper Donnie scoorde Frans recent nog een dikke hit met ‘Frans Duits’, maar ook met zijn meezingklassieker ‘Jij denkt maar dat je alles mag van mij’ zit hij diep in de harten van onze bezoekers.

Festival Van De Ambiance 10e editie

Optreden op de iconische wielerpiste

De afgelopen jaren is met de komst van duizenden liefhebbers  het “Festival van de Ambiance” de norm geworden. Of het nu in Gent of in de regio is, het is een van de grootste meezingfeestjes met nationale uitstraling. De formules van topartiesten worden enthousiast aangemoedigd door het enthousiaste publiek terwijl ze optreden op de iconische wielerpiste luidkeels worden aangemoedigd door een enthousiaste massa, zorgt jaarlijks voor een uniek volksfeest. Vooral de knaldrang en het enthousiasme van onze bezoekers is groot, want dit was de eerste keer dat we zoveel tickets verkochten zonder één artiestennaam bekend te maken. Met deze sterke verjaardagsopstelling verwachten we dat het de komende dagen erg druk zal zijn, dus als je ons feest niet wilt missen, kun je het beste op tijd kaartjes kopen”, aldus Kris Bloemen, de representatieve organisator van House of Entertainment.

Het 10de ‘Festival van de Ambiance’ vindt plaats op zaterdag 4 december 2021 in ’t Kuipke Gent. Vanaf 20u00 kan je er terecht voor de optredens van Willy Sommers, De Romeo’s, Lindsay, Johan Veugelers, Yves Segers, Laura Lynn, Christoff, Frans Duijts en Mart Hoogkamer. Tickets, vanaf 28,50 euro (inclusief reservatiefee) via www.festivalvandeambiance.be 

Affiche Festival Van De Ambiance 10e editie