...

Kayleigh zorgt voor zomers gevoel

Kayleigh uit Wechelderzande met vrolijke nieuwe single

Kayleigh ( 9 jaar, Wechelderzande) zorgt voor zomers gevoel met nieuwe single ‘Dans maar mee’. Het weer is tijdelijk ongecoördineerd, maar de 9-jarige Kayleigh uit Wechelderzande heeft haar vrolijke nieuwe single “Dans maar mee” gebruikt om ons een heerlijk zomers gevoel en het nodige zonnetje in ons hart te bezorgen. ‘Dans maar mee’ is een prachtige Nederlandse bewerking van ‘Iko Iko’, het heerlijke nummer waarmee Justin Wellington momenteel een wereldhit scoort.

Kayleigh

Fiere papa Jan Floren, die zelf optreedt

Kayleigh bereikte vorig jaar de hitparade met Steve Tielens met haar onvergetelijke duet “Sterrenkind“. “Dans maar mee” is al de vierde single in haar nog prille muziekcarrière. Er werd ook een superleuk videoclipje voor ‘Dans maar mee’ gemaakt, inclusief aanstekelijk dansje. Fiere papa Jan Floren, die zelf optreedt onder de naam Jake, steunt volop de muzikale dromen van zijn dochter, maar waakt erover dat Kayleigh vooral nog ‘gewoon kind’ blijft. “Zingen is Kayleigh’s passie en leven.

Kayleigh nooit pushen om met muziek bezig te blijven

Ze zingt al sinds ze een luier droeg en is sindsdien nooit meer gestopt”, zei vader Jan Floren met een glimlach. “Natuurlijk werd ze geboren met muziekmicroben, maar ik zal Kayleigh nooit pushen om met muziek bezig te blijven. Zolang ze wil, kan ze rekenen op mijn steun en enthousiasme, maar ik let er wel op dat ze zeker ook voldoende tijd met haar vriendjes en vriendinnetjes doorbrengt, en geregeld gewoon buiten gaat spelen. Net als Kayleigh hoop ik natuurlijk dat mensen haar nieuwe single leuk zullen vinden…ik zou zeggen ‘Dans maar mee’!”

‘Dans maar mee’, de nieuwe single van Kayleigh is HIER beschikbaar op alle grote download- en streamingplatformen.